Kindervoorstelling boeken

Het theatergevoel op locatie!

15+ jaar in het vak

Voor scholen, theaters, bibliotheken en meer

Interactief en grappig

Ben je op zoek naar vermaak  voor een gelegenheid. Bijvoorbeeld tijdens een themaweek op school. Of zoek je vermaak tijdens een (kinder)evenement? 


De kinderen beleven het theater op locatie met de voorstellingen van Jeffrey Wijkhuisen. Hij verzorgt dit al ruim 15 jaar. De voorstellingen zijn interactief, komisch en hebben altijd een verhaallijn. Daarnaast speelt Jeffrey de voorstellingen altijd met een decor. Zo heb je echt het gevoel dat je naar het theater gaat.


Boek een van de voorstellingen en de kinderen gaan met een grote glimlach naar huis en hebben een onvergetelijke dag! 

Bekijk hieronder alle kindervoorstellingen

Goochelvoorstelling 'De magische schatkist van...'

Jeffrey gaat verhuizen en is op zolder druk bezig om zijn verhuisdozen in te pakken. Maar hij komt een heel bijzonder object tegen, een (oude) schatkist. Deze is van Tovenaar Pinpadina geweest. Het is een magische schatkist vol goocheltrucs. 


Jeffrey wil natuurlijk graag weten wat er in de schatkist zit. En hij gaat samen met jou op ontdekkingsreis. Het is een interactieve, grappige en magische goochelvoorstelling met rook- en geluidseffecten. Geschikt voor kinderen van 4-10 jaar. 


Een voorstelling met veel interactie, humor en gezelligheid! Een show waarbij de kinderen meegaan in een nieuw 'sprookje'!


Advies Leeftijd: 4-8 jaar

Duur voorstelling: ca. 45 minuten  

Speelvlak: Minimaal 5 bij 3 meter 

Tarief: vanaf € 495,- excl. 9% BTW

Voorstelling boeken
Jeffrey heeft mijn verwachtingen dik overtroffen! Wij wilde een voorstelling  dat de kinderen niet snel zouden gaan vergeten! De show van Jeffrey was geweldig. De kinderen deden dol blij mee. Leuke spannende details, met humor, geluid en zelfs grapjes voor de volwassenen. Ik heb Jeffrey leren kennen als een vriendelijke jongeman, die leuk is met de kinderen en engelengeduld heeft. Het was een voorstelling om nooit te vergeten. De kids praten er ná een paar weken nog steeds over! 
Schoolvoorstelling

Goochelvoorstelling

'Wat wil je later worden?'

Al vanaf een jonge leeftijd zijn kinderen bezig met de vraag "Wat wil je later worden". Er zijn verschillende beroepen waaruit je kan kiezen. Beroepen is het hoofdthema van deze voorstelling. Wil je de kinderen op een leuke manier betrekken bij het thema dan is deze voorstelling zeer geschikt (ao voor scholen en bibliotheken).


Wat wil je later worden?
Jeffrey is aan het slapen in zijn slaapkamer. Plots wordt hij wakker gemaakt. Jeffrey geeft zich verslapen en verteld dat hij heeft gedroomd over verschillende beroepen. Schilder, wetenschapper, circus directeur enz. Tijdens de voorstelling wordt je meegenomen in de dromen van Jeffrey. In de voorstelling “tovert” Jeffrey zicht razend snel om in het beroep waar hij over heeft gedroomd. Het is niet  zomaar een voorstelling, nee een magische voorstelling!


Advies Leeftijd: 4-8 jaar

Duur voorstelling: ca. 45 minuten  

Speelvlak: Minimaal 5 bij 3 meter 

Tarief: vanaf € 495- excl. 9% BTW

Voorstelling boeken

Echt zo’n voorstelling waar kinderen later nog over praten. Wat hebben wij genoten. hebben Jeffrey gevraagd voor het dorpsfeest. Geen seconde spijt van gehad. Wij als ouders hebben ook genoten maar wat natuurlijk het belangrijkste is: de kinderen zaten helemaal ‘in’ zijn show en mochten zelf ook meedoen.


Twijfel je over welke goochelaar je moet boeken (er zijn er natuurlijk meer), boek Jeffrey! Je gaat er absoluut geen spijt van krijgen.

Dorpsfeest (event)

"Het magische bos"

Met deze voorstelling worden de kinderen op een grappige en magische manier betrokken bij het onderwerp 'De natuur (bos)'. Ook zijn er educatieve onderdelen in de voorstelling verwerkt. Zoals afval en weetjes over dieren.


Een boswachter is blij met de nieuwe boomhut waar alle kinderen gebruik van kunnen maken. Hij gaat dit om een feestelijke manier openen. Alleen gaat dit niet helemaal volgens plan. Gelukkig komt dit toch nog goed. Ná de feestelijke opening gaat de boswachter op ontdekkingstocht. Wat kan je allemaal tegen komen in het bos? Er komen allemaal magische dingen op zijn op zijn pad. 


Zo komt hij een lieveheersbeestje tegen die hij meer stippen tovert, krijgen houten konijnen ineens een andere kleur, en begint een getekende egel te praten. 

Het is een interactieve, grappige, leerzame en magische goochelvoorstelling met geluidseffecten en een uitgebreid decor. Alsof je echt naar het theater gaat met de leerlingen


Advies Leeftijd: 4-8 jaar

Duur voorstelling: ca. 45 minuten  

Speelvlak: Minimaal 5 bij 3 meter 

Tarief: vanaf € 495- excl. 9% BTW

Kindervoorstelling 'Paniek in de snoepfabriek' - TRY-OUT

Jeff en Matt (fabrieksmedewerkers) zijn bezig om de snoepmachine te controleren. De tandwielen draaien, lopende band loopt en de groene lamp brand. Alles loopt perfect. Plots krijgen ze een telefoontje van de baas. Ze hebben een hele grote bestelling ontvangen. 


Jeff &Matt gaan snel aan de slag en laten de machine extra snel draaien. Alles lijkt goed te verlopen. Totdat de machine oververhit raakt. Hij slaat op hol… Niet lang daarna stoppen de tandwielen en lopende band met draaien. De lamp staat op rood! Geen goed teken. Jeff & Matt proberen samen met de kinderen de machine te maken, maar dit blijkt niet zo makkelijk te zijn.

Gaat het op tijd lukken? Zodat de machine weer gaan draaien, voordat de baas er achter komt. 

Dit is GEEN goochelvoorstelling 


Advies Leeftijd: 4-8 jaar

Duur voorstelling: ca. 45 minuten  

Speelvlak: Minimaal 5 bij 3 meter 

Tarief: vanaf € 725- excl. 9% BTW


Let op: Deze voorstelling draait heel 2022 als try-out.

Voorstelling boeken
Voorstelling voor kinderen
Paniek in de snoepfabriek

Hoe boek je een voorstelling?

Paniek in de snoepfabriek

Stap 1

Kies één voorstelling 

Stap 2

Neem contact op met mij (onderaan deze pagina of via de contact pagina). We plannen dan een datum of ik bekijk mijn beschikbaarheid voor de gewenste datum. 

Stap 3

Onderteken de overeenkomst met algemene voorwaarden en zorg op tijd voor de betaling.

Stap 4

De voorstelling gaat plaatsvinden! 

Waarom Goochelaar Jeffrey boeken?

Met de jarenlange ervaring is Jeffrey de expert op het gebied van kinder-entertainment. Zijn combinatie tussen humor en goochelen zorgt voor een onvergetelijke ervaring. De kinderen gaan met een grote glimlach naar huis. Of het nu gaat om een publiek van 10 kinderen of 100, het magisch feestje is altijd even groot!

  • Meer dan 15 jaar ervaring 
  • Door heel Nederland en België inzetbaar 
  • Professioneel decor 
  • Voorstellingen hebben altijd een thema/verhaallijn 
  • Komisch, vriendelijk en denkt mee!

Contactgegevens

Boek direct via Jeffrey

Telefoon: 06-811 30 407

E-mail: contact@goochelaarjeffrey.nl


Ook te boeken via

Kindervoorstellingen

Hoe ver van te voren moet ik boeken?

Dat is afhankelijk voor welke periode. Ik adviseer minimaal 1 maand van te voren. Wil je weten of ik last-minute nog kan? Neem dan gerust contact met mij op. Wellicht heb ik nog ruimte in mijn agenda.

Kan ik meerdere voorstellingen achter elkaar boeken?

Ja, het is mogelijk om dezelfde voorstelling meerdere keren achter elkaar te boeken. En moet wel 30 minuten tussen elke voorstelling zitten. Elke volgende voorstelling (binnen 30 minuten) = € 250,- extra.

Voor welke leeftijd zijn de voorstellingen geschikt?

De meeste voorstellingen van 4-8 jaar, maar er zijn ook voorstellingen geschikt voor kinderen van 4-12 jaar. Zie bij elke voorstelling het advies leeftijd.

Heb je ook een voorstelling die geschikt is voor de hele school?

Ja, bij elke voorstelling staat het advies leeftijd. Overigens kan ik voor de bovenbouw klassen ook een workshop goochelen verzorgen.

Hoe vroeg kan een schoolvoorstelling starten?

Vanaf 09.00 uur