Mascotte inhuren voor jouw evenement/feest?

Bobo de Feestbeer maakt er een feestje van!

Wie is Bobo de Feestbeer?

Bobo de Feestbeer is een feestelijke mascotte beer, iedereen wil met hem op de foto! Overal waar Bobo de Feestbeer komt krijgt hij veel aandacht. Hij weet precies hoe hij veel publiek kan trekken. Handen schudden, een grote beren knuffel of een stoere hi five geven.

Bobo de Feestbeer zet elk evenement/feest op zijn kop!


Waar kan je de mascotte voor inhuren?

Deze mascotte is in te zetten op kinderfeestjes, evenementen, openingen, reclame of tv-acties en voor een meet & greet. Bobo de Feestbeer is uitsluitend te boeken met onze acteur en begeleider! 


Flyeren was nog nooit zo succesvol!

Je kan Bobo de Feestbeer ook inzetten om te laten flyeren voor jouw (nieuwe) winkel/restaurant of evenement. Uit ervaring weten wij dat mensen sneller een flyer aannemen van een mascotte dan van een persoon. 

Kinderfeestje

Een kinderfeestje waar een mascotte langs komt. Dat is een kinderfeestje dat maar weinig kinderen hebben gehad! Hoe leuk zou het zijn als Bobo de Feestbeer komt mee feesten op het kinderfeestje van jou zoon/dochter?


Als Bobo de Feestbeer langs komt dan kan je uiteraard met hem op de foto. Daarnaast houdt hij erg van knuffelen en dansen. Maar het leukste vindt hij het om spelletjes te doen! Deze zal hij ook meebrengen.

Evenement, feest, opening of markt

Bobo de Feestbeer is ideaal in te zetten als aandachtstrekker. Voor bijvoorbeeld de opening van een nieuwe winkel. Of hij loopt rond op een (jaar)markt.


Het is zelfs mogelijk om Bobo de Feestbeer flyers van jou winkel/evenement te laten uitdelen. Of je zet hem in als entertainment. Kinderen kunnen met hem op de foto en krijgen een kleurplaat van hem!

Mascotte inhuren?