Goochelaar voor evenement of school inhuren?

Zoek je een goochelaar voor een evenement of schoolfeest? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.
Wij verzorgen al ruim 10 jaar shows en workshops op evenementen en scholen. Goochelaar Jeffrey zorgt er voor dat de kinderen een onvergetelijke dag krijgen. In elke show tovert Jeffrey een lach en verbazing op het gezicht van vele kinderen! Jeffrey is bekend van TV (oa. De Wereld Draait Door, Zapp Live, Wedden dat ik het kan! en Holland's Got Talent.


Bekijk hieronder de mogelijkheden voor een evenement of school! 
Klik op de knop "NU BOEKEN" en neem contact op met ons. 


Direct contact opnemen? Bel 06-81130407 of mail naar contact@goochelaarjeffrey.nl 

Goochelshow 4-8 jaar

Een goochelshow voor kinderen met een verhaal over een oude, Tovenaar Pinpadina. Lang geleden was deze tovenaar druk bezig met het bedenken van goochelraadsels.
Op een dag was Tovenaar PINPADINA verdwenen.


Niemand heeft hem ooit nog terug gezien. Het enige wat bekend is, dat de goochelraadsels verstopt zijn in een schatkist....... Tijdens deze goochelshow gaat Jeffrey Wijkhuisen met hulp van de kinderen de goochelraadsels/mysteries proberen te ontrafelen, die uit de schatkist komen!. Zal dit gaan lukken???


Een show met veel interactie, humor en gezelligheid! Een show waarbij de kinderen meegaan in een nieuw 'sprookje'!


Advies Leeftijd: 4-8 jaar | Duur: 60 minuten

Lees meer over deze goochelshow voor kinderen 

Goochelshow 8+ jaar

Een goochelshow voor kinderen vanaf 8 jaar. In deze goochelshow zitten vooral
trucs met kaarten, getallen, magische balletjes en meer! In deze show bepalen de kinderen welke truc de WOW Factor krijgt.


Ook een aantal kinderen krijgen een belangrijke rol in deze show! Deze kinderen mogen namelijk de goochelaar meehelpen..


Advies Leeftijd: 8-12 jaar | Duur: 60 minuten

Straat-goochelen

Goochelaar Jeffrey kan je ook inzetten om winkelend kinder-publiek te entertainen. Bijvoorbeeld op een koopzondag, Jeffrey zal dan afwisselend op verschillende plekken in het winkelgebied gaan staan. 


Goochelaar Jeffrey zal dan goocheltrucs gaan vertonen voor zowel jongere kinderen, als de iets oudere kinderen. Indien mogelijk kan je er voor kiezen om show tijden te gaan gebruiken. Dit betekend dat er op verschillende tijden een act wordt opgevoerd.
De diverse mogelijkheden zijn uiteraard te bespreken.


Door de professionaliteit en interactie met het winkelende publiek kan het zijn dat er soms grote groepen mensen rond de werkplek van Jeffrey staan.


Tijden: 1 x 1,5 uur of 2 x 1,5 uur of 4 x 1 uur


Workshop Goochelen

In deze workshop goochelen leert Goochelaar Jeffrey Wijkhuisen de kinderen leuke beginners-goochel trucjes. Tijdens de workshop goochelen wordt verteld hoe de goocheltrucs in zijn werk gaan. 


Na de uitleg mogen de kinderen zelf oefenen. Met de hulp van Jeffrey, zullen ze de goocheltrucs snel onder de knie krijgen. Ná de workshop krijgen de kinderen ALLE goocheltrucs en de bijbehorende materialen mee naar huis.


En wie weet staan deze kinderen later ook voor een groot publiek. Jeffrey besteedt ook veel aandacht aan de presentatie en techniek. Dat is het Unieke van deze workshop goochelen!


Advies Leeftijd: 8-12 jaar | Duur: 1, 1,5 of 2 uur 

Lees meer over deze goochelshow voor kinderen 

De kinderen en hebben erg genoten van de show. Na afloop zijn er ook nog de mooiste creaties gemaakt van ballonnen kortom een echte aanrader!!

Interactievie show

De kinderen waren erg enthousiast, er was veel interactie met het publiek en ook de ouders hebben erg gelachen.

Een show vol humor!

De manier waarop Jeffrey omgaat met de kinderen en hun steeds weer weet te boeien, is fascinerend. 


Kortom een waanzinnig leuke show en van ons een dikke duim!

Geldige omgang met de kinderen!