Kinderfeestje 

Een compleet verzorgt goochelfeest met een voorstelling, ballonnen en wat lekkers tussendoor! Daarnaast ontvang je ook nog vele extra's om het feestje helemaal compleet te maken!  

Voorstelling

Jeffrey gaat verhuizen en is op zolder druk bezig om zijn verhuisdozen in te pakken. Maar hij komt een heel bijzonder object tegen, een (oude) schatkist. Deze is van Tovenaar Pinpadina geweest. Het is een magische schatkist vol goocheltrucs. Een voorstelling met veel interactie, humor en speciale effecten. 

Workshop goochelen

In deze workshop goochelen leert Goochelaar Jeffrey de kinderen leuke beginners-goochel trucjes. Tijdens de workshop goochelen wordt verteld hoe de goocheltrucs in zijn werk gaan. Na de uitleg mogen de kinderen zelf oefenen.

Ballonfiguren

Jeffrey maakt ballonfiguren op kinderfeestjes, evenementen of communiefeesten. Een leuk aandenken voor thuis.

Sinterklaas voorstellingen

Betoverd speelgoed 
Goochelaar Jeffrey wordt tijdens zijn show gestoord door een Piet. Hij is in paniek.... Hij heeft een cadeau gevonden met daarin speelgoed voor pakjesavond. Maar dat speelgoed is betoverd. De Piet en de goochelaar bekijken het speelgoed. En daar gebeuren rare dingen mee.... Samen met de kinderen proberen ze het speelgoed weer normaal te krijgen. Maar gaat dat wel lukken voordat sinterklaas er is? 


De verdwenen sleutel 

De politie heeft de opdracht gekregen om een zak met cadeautje te bewaken. De zak gaat in een kluis op het kantoor van de politieagent. Zonder dat de politieagent het in de gaten heeft is er een boef die de sleutel van de kluis probeert te stelen. Op het moment dat de boef bijna bij de kluis is ontdekt hij dat de sleutel weg is…. Waar is de sleutel?

Lezing Passie & Autisme 

Jeffrey verzorgt lezingen over zijn passie en autisme. Hij deelt zijn verhaal met een magische toevoeging.