Theater op locatie...

Een onvergetelijk kinderfeestje

"Try-out voorstelling"

Elk jaar maakt Jeffrey een voorstelling voor de Kinderboekenweek voor scholen. Een nieuwe voorstelling zal een paar keer opgevoerd worden als try-out. Dus ook dit jaar...


De try-out voorstelling kan alleen niet gespeeld worden op scholen. Die boeken de voorstelling speciaal voor de Kinderboekenweek. Daarom is dit concept te boeken "Theater op locatie". 


Perfect voor een kinderfeestje of om in de zomer een leuke activiteit te ondernemen met je vriendjes/vriendinnetjes.

'Het magische Gi-ga-groene bos'. 

Een boswachter is blij met de nieuwe boomhut waar alle kinderen gebruik van kunnen maken. Hij gaat dit om een feestelijke manier openen. Alleen gaat dit niet helemaal volgens plan. Gelukkig komt dit toch nog goed. Ná de feestelijke opening gaat de boswachter op ontdekkingstocht.


Wat kan je allemaal tegen komen in het bos? Aan de hand van afbeeldingen uit zijn boek verteld de boswachter op magische manier over o.a. een lieveheersbeestje, rups en eekhoorn. Hij verteld weetjes over deze dieren en geeft uitleg hoe een rups tot vlinder komt. Een interactieve, magische en leerzame voorstelling. 

Alsof je echt naar het theater gaat...

kids-flits

Complete voorstelling 

De voorstelling (45 minuten) is een complete voorstelling. Met decor, geluid en speciale effecten. Alsof je naar een theatervoorstelling aan het kijken bent. Ook bij dit concept wordt alles opgebouwd.


Dit kan natuurlijk niet in de woonkamer. Daarom zoekt Jeffrey zelf een geschikte locatie daarvoor. De kosten hiervoor worden door mij betaald. 


Let op: De voorstelling is dus een try-out. 

goochelaar ballonfiguren

Ballonfiguren

Ná de voorstelling is het tijd voor ballonfiguren. Alle kinderen krijgen van Jeffrey (de boswachter) een figuur. 

Feestelijk lekkers....

Bij een voorstelling hoort natuurlijk wat lekkers. Ik neem graag mijn spectaculaire limonade fontein met led verlichting en een popcorn machine mee. Zo kan ik ook iedereen laten zien hoe popcorn gemaakt wordt. Wedden dat alle vriendjes en vriendinnetjes dat leuk vinden?

€ 347,-

Theater op locatie 

  • Goochelvoorstelling
  • Ballonfiguren 
  • Op de foto met de boswachter
  • Popcorn en Limonade fontein

Duur: 1,5 tot 2 uur 

Maximaal 10 kinderen, bij meer kinderen een toeslag vanaf € 25,-