goochelaar op kinderfeestje

Een onvergetelijk goochelfeestje

Het kinderfeest waar ouders ook van genieten!

Een compleet goochelfeest

Ben je op zoek naar een goochelaar voor op het kinderfeestje van je zoon/dochter? En wil je iemand inhuren die de kinderen een korte of lange tijd kan bezighouden? Zodat je elf zelf ook kan genieten van het feestje? 


Goochelaar Jeffrey verzorgd al bijna 20 jaar goochelshows op kinderfeestjes. Een feestelijke goochelshow, vol grappen, verwondering en gezelligheid. Met natuurlijk een speciale rol voor de jarige! Inderdaad, dat is een onvergetelijk kinderfeestje. Zonder dat het veel moeite hoeft te kosten, want ik neem veel uit handen.


Een compleet verzorgd GoochelFeestje waar de jarige, vriendjes, vriendinnetjes en ouders nog lang aan terug denken. Een feest voor iedereen.

"Een engelengeduld"
Jeffrey heeft mijn verwachtingen dik overtroffen! Wij wilde een verjaardag dat de kinderen en zeker ons zoontje niet snel zouden gaan vergeten! De show van Jeffrey was geweldig. De kinderen deden dol blij mee. Leuke spannende details, met humor.

De spelletje ná de show waren ook een succes, zo konden de kids lekker uitrazen voor ze aan de pannenkoeken gingen. Ik heb Jeffrey leren kennen als een vriendelijke jongeman, die leuk is met de kinderen en engelengeduld heeft. Het was een kinderfeestje om nooit te vergeten. De kids praten er na een paar weken nog steeds over!


- Jarige 6 jaar -
"Interactief"

Gisteren de verjaardag van ons zoontje gevierd. Wij gingen op zoek naar een goochelaar en konden het niet beter treffen. Jeffrey zorgde voor afwisseling en interactie waardoor de kinderen betrokken bleven en regelmaat keihard moesten lachen! Een groot succes en een aanrader voor anderen.

Bedankt Jeffrey!


- Jarige 5 jaar - 

"Echt een aanrader."

Echt zo’n feestje waar kinderen later nog over praten. Wat hebben wij genoten van de goochelshow. We hebben Jeffrey  gevraagd voor het kinderfeestje van onze zoon. Geen seconde spijt van gehad. Wij als ouders (en oma en opa) hebben genoten maar wat natuurlijk het belangrijkste is: de kinderen zaten helemaal ‘in’ zijn show en mochten zelf ook meedoen.


Twijfel je over welke goochelaar je moet boeken (er zijn er natuurlijk meer), boek Jeffrey! Echt een aanrader.


- Jarige 6 jaar -

"Gesprek van de dag op school"
Jouw optreden als goochelaar was ook maandagochtend nog het gesprek van de dag op het schoolplein. Door zowel ouders als de kinderen zelf. De kinderen, de ouders en ikzelf hebben hartelijk kunnen lachen om jouw grappen en goochelkunsten.
Ook de popcornmachine en limonadefontein werden positief ontvangen. Tot slot was het buiten spelen met goochelaar Jeffrey een fijne afsluiter van een drukke en interactieve middag.
- Jarige 5 jaar -

Interactieve Goochelshow

Jeffrey heeft een grote antieke koffer. Hierin zitten al zijn goocheltrucs. En deze koffer neemt hij overal mee naar toe. In de goochelshow gaan de kinderen samen met Jeffrey ontdekken wat er in de koffer zit. En dat blijkt heel magisch en grappig te zijn.


De show is geschikt voor kinderen van 4-8 jaar. Voor jongens en voor meisjes, voor stoere durf-als en voor dromers, voor actievelingen en voor kat-uit-de-boom kijkers, kortom, echt voor iedereen.


Zoek je iets voor kinderen vanaf 9 jaar? Boek dan een Workshop Goochelen

Tarieven Goochelfeestje
goochelaar ballonfiguren

Ballonfiguren (extra)

Een hond, olifant of een slang met grote oren… zeg maar wat je mee naar huis wil nemen. Ik maak voor alle kinderen leuke ballonfiguren. Zo heeft iedereen een leuk aandenken!

Feestelijk lekkers.... (extra)

Bij een feestje hoort natuurlijk wat lekkers. Ik neem graag mijn spectaculaire limonade fontein met led verlichting en een popcorn machine mee. Zo kan ik ook iedereen laten zien hoe popcorn gemaakt wordt. Wedden dat alle vriendjes en vriendinnetjes dat leuk vinden?

XL Spellen voor buiten (extra)

Ná de goochelshow en wat lekkers is er nog tijd voor spelletjes. Afhankelijk van de ruimte en het weer neem ik diverse spellen mee. O.a Memory XL, Blik gooien XL, Opblaasbare basketbalspel en meer. Geen zorgen, ik begeleid de kinderen.

Luxe Goochelfeest 

(ca. 2 uur) 

 • Goochelshow 45 min.
 • Ballonfiguren 
 • Popcornmachine & Limonadefontein
 • Kleurplaten 
 • Digitaal draaiboek (tips)
 • XL Spellen (buiten) 


Vanaf 350,-
Boeken

Standaard Goochelfeest 

(ca. 1,5 uur)

 • Goochelshow 45 min.
 • Ballonfiguren 
 • Popcornmachine & Limonadefontein
 • Kleurplaten
Vanaf 300,-
Boeken

Basis Goochelfeest 

(ca. 45 minuten)

 • Goochelshow 
Vanaf 250,-

Liever een andere activiteit?

Goochelfeestje boeken? Neem contact op

Bellen/WhatsApp: 06-81130407 

Mailen: contact@goochelaarjeffrey.nl

Of via de website

 

Meest gestelde vragen

Wat is je werkgebied?

Heel Nederland en België. Zelf kom ik uit Etten-Leur (in de buurt van Breda)

Duren de goochelfeestjes niet te lang? 

Een goochelfeestje bestaat uit meerdere losse activiteiten. Hierdoor is de aandacht elke keer op iets anders. Jeffrey weet door zijn bijna 20 jaar ervaring precies hoe hij een (goochel)feestje moet indelen. Ik kan de aandacht van de kinderen goed vasthouden. Een losse goochelshow is ook mogelijk!

Moet ik rekening houden met extra kosten? Afhankelijk van de afstand betaal je reiskosten (vanuit Etten-Leur) en eventueel parkeerkosten. Bij meer dan 12 kinderen komt er per extra kind € 5,- bij.
Kan het optreden ook thuis? Ja, dat is mogelijk!


Andere vragen? Stuur een e-mail of bel even! Er is soms meer mogelijk dan je denkt.