Goochelvoorstelling voor kinderen

Iets om nooit meer te vergeten! 

17 jaar in het vak

Voorstelling voor kinderen

Het theatergevoel op locatie 

Interactief en grappig

Bekijk alle mogelijkheden

"De magische schatkist van..."

Jeffrey gaat verhuizen en is op zolder druk bezig om zijn verhuisdozen in te pakken. Maar hij komt een heel bijzonder object tegen, een (oude) schatkist. Deze is van Tovenaar Pinpadina geweest. Het is een magische schatkist vol goocheltrucs. 


Jeffrey wil natuurlijk graag weten wat er in de schatkist zit. En hij gaat samen met jou op ontdekkingsreis. Het is een interactieve, grappige en magische goochelvoorstelling met rook- en geluidseffecten. Geschikt voor kinderen van 4-10 jaar. 


Een voorstelling met veel interactie, humor en gezelligheid! Een show waarbij de kinderen meegaan in een nieuw 'sprookje'!


Advies Leeftijd: 4-8 jaar

Duur voorstelling: ca. 45 minuten  

Speelvlak: Minimaal 5 bij 3 meter 

Tarief: vanaf € 550,- excl. 9% BTW

Voorstelling voor kinderen

"Wat wil je later worden?"

Al vanaf een jonge leeftijd zijn kinderen bezig met de vraag "Wat wil je later worden". Er zijn verschillende beroepen waaruit je kan kiezen. Beroepen is het hoofdthema van deze voorstelling. Wil je de kinderen op een leuke manier betrekken bij het thema dan is deze voorstelling zeer geschikt (ao voor scholen en bibliotheken).


Wat wil je later worden?
Jeffrey is aan het slapen in zijn slaapkamer. Plots wordt hij wakker gemaakt. Jeffrey geeft zich verslapen en verteld dat hij heeft gedroomd over verschillende beroepen. Schilder, wetenschapper, circus directeur enz. Tijdens de voorstelling wordt je meegenomen in de dromen van Jeffrey. In de voorstelling “tovert” Jeffrey zicht razend snel om in het beroep waar hij over heeft gedroomd. Het is niet  zomaar een voorstelling, nee een magische voorstelling!


Advies Leeftijd: 4-8 jaar

Duur voorstelling: ca. 45 minuten  

Speelvlak: Minimaal 5 bij 3 meter 

Tarief: vanaf € 550- excl. 9% BTW

"Het magische bos"

Met deze voorstelling worden de kinderen op een grappige en magische manier betrokken bij het onderwerp 'De natuur (bos)'. Ook zijn er educatieve onderdelen in de voorstelling verwerkt. Zoals afval en weetjes over dieren.


Een boswachter is blij met de nieuwe boomhut waar alle kinderen gebruik van kunnen maken. Hij gaat dit om een feestelijke manier openen. Alleen gaat dit niet helemaal volgens plan. Gelukkig komt dit toch nog goed. Ná de feestelijke opening gaat de boswachter op ontdekkingstocht. Wat kan je allemaal tegen komen in het bos? Er komen allemaal magische dingen op zijn op zijn pad. 


Zo komt hij een lieveheersbeestje tegen die hij meer stippen tovert, krijgen houten konijnen ineens een andere kleur, en begint een getekende egel te praten. 

Het is een interactieve, grappige, leerzame en magische goochelvoorstelling met geluidseffecten en een uitgebreid decor. Alsof je echt naar het theater gaat met de leerlingen


Advies Leeftijd: 4-8 jaar

Duur voorstelling: ca. 45 minuten  

Speelvlak: Minimaal 5 bij 3 meter 

Tarief: vanaf € 550,- excl. 9% BTW

goochelshow voor kinderen

Jeffrey heb ik geboekt voor onze event op koningsdag. "Ik kwam wat later aan en ik hoorde de kinderen al enthousiast schreeuwen en lachen. De kinderen gaan helemaal op in de show. Jeffrey betrekt ze ook echt bij de act die afgestemd is op de leeftijd van de kinderen"

Pet (organisatie koningsdag event)

Contactgegevens

Boek direct via mij

Telefoon: 06-811 30 407

E-mail: contact@goochelaarjeffrey.nl


Ook te boeken via