Goochelaar Breda 

Zoek je een goochelaar voor in Breda?

Interactieve voorstellingen

Jeffrey Wijkhuisen verzorgt al bijna 20 jaar voorstellingen op scholen, evenementen en kinderfeestjes.


Perfect voor themaweken of afsluitingen. Kies uit diverse thema's met groot decor. Boek nu voor een onvergetelijke dag waarbij de kinderen met een grote glimlach naar huis gaan!
"Nog een keer geboekt"
Goochelaar Jeffrey is een aangename man om mee te communiceren. Wij hebben hem al eerder geboekt en vonden het weer een fijne voorstelling. Hij is goed voorbereid en neemt de kinderen mee in de magische wereld van goochelen. Het boeken waard!


- Evelyne (school) -
"Helemaal in de show"
Jeffrey heb ik geboekt voor onze event op koningsdag. "Ik kwam wat later aan en ik hoorde de kinderen al enthousiast roepen en lachen. De kinderen gaan helemaal op in de show. Jeffrey betrekt ze ook echt bij de act die afgestemd is op de leeftijd van de kinderen"
- Pet (evenement) -
"Aangepast thema"
Ik vond het contact erg prettig. Het verliep soepel en je krijgt snel een reactie terug. Ook onze wens over het speelgoed werd goed meegenomen. De kinderen hadden zin in de voorstelling en tijdens de voorstelling waren ze erg enthousiast ๐Ÿ˜‰ Interactie is een leuk aspect. Zeker om de kinderen er gedurende de hele 45 minuten bij te houden.
- Fleur (school) -
"Onvergetelijk feestje" 
Wat hebben wij genoten van de goochelshow. We hadden hem gevraagd voor het kinderfeestje van onze 6 jarige zoon. Geen seconde spijt van gehad. Wij als ouders (en oma en opa) hebben genoten maar wat natuurlijk het belangrijkste is: de kinderen zaten helemaal โ€˜inโ€™ zijn show en mochten zelf ook meedoen. Dit was echt zoโ€™n verjaardagsfeestje waar kinderen later nog over praten!
- Marco (Kinderfeestje) -

Thema goochel-voorstellingen

Ontdek betoverende goochelvoorstellingen met diverse thema's! Kinderen beleven het magische gevoel van een theaterbezoek met onze indrukwekkende decors en voorstellingen die zijn doordrenkt met boeiende verhaallijnen. Kies uit thema's als natuur, thuis/verhuizen en beroepen. Ontdek meer in onze brochure en vind alle details over voorstellingen en tarieven.


Funny Magic Show

Een magische koffer is onmisbaar voor elke goochelaar, en Jeffrey's antieke exemplaar gaat overal mee naartoe. In de 'Fun Magic Show' verbaast en amuseert hij kinderen van 4 tot 12 jaar. De show is geschikt voor alle leeftijden, met interactieve, grappige en betoverende momenten. Een korte goochelshow waarbij trucs afwisselen voor de kleinste kinderen en de wat grotere kinderen. Iedereen ervaart zijn eigen favoriete magische moment.

null

Kindervoorstelling

Jeff & Matt zijn fabrieksmedewerkers en controleren de snoepmachine. Alles draait en loopt goed. Ze krijgen een hele grote bestelling binnen.  


Jeff & Matt gaan snel aan de slag en laten de machine extra snel draaien. Alles lijkt goed te verlopen, maar dan... De machine raakt oververhit. En valt stil. Jeff & Matt proberen samen met de kinderen de machine te maken, maar dit blijkt niet zo makkelijk te zijn. Gaat het op tijd lukken, zodat de machine weer gaat draaien? En is de bestelling op tijd klaar?

Kindervoorstelling paniek in de snoepfabriek

Boek direct via Jeffrey

Telefoon: 06-811 30 407

E-mail: contact@goochelaarjeffrey.nl


Ook te boeken via