Voorstelling voor kinderen

Schoolvoorstelling boeken

Het theatergevoel op school

Interactieve voorstellingen

Jeffrey Wijkhuisen verzorgt al bijna 20 jaar schoolvoorstellingen. Perfect voor themaweken of afsluitingen. Kies uit diverse thema's met groot decor. Boek nu voor een onvergetelijke dag waarbij de kinderen met een grote glimlach naar huis gaan!
"Enorm veel plezier"
De voorstelling zelf duurde net lang genoeg, de kleuters waren betrokken bij het verhaal. We zagen dat de kinderen enorm veel plezier aan beleefden en dat is tenslotte waar het om draait.
- Ilse -
"Aangepast thema"
Ik vond het contact erg prettig. Het verliep soepel en je krijgt snel een reactie terug. Ook onze wens over het speelgoed werd goed meegenomen. De kinderen hadden zin in de voorstelling en tijdens de voorstelling waren ze erg enthousiast 😉 Interactie is een leuk aspect. Zeker om de kinderen er gedurende de hele 45 minuten bij te houden.
- Fleur -
"Nog een keer geboekt"
Goochelaar Jeffrey is een aangename man om mee te communiceren. Wij hebben hem al eerder geboekt en vonden het weer een fijne voorstelling. Hij is goed voorbereid en neemt de kinderen mee in de magische wereld van goochelen. Het boeken waard!


- Evelyne -

Thema goochel-voorstellingen

Ontdek betoverende goochelvoorstellingen met diverse thema's! Kinderen beleven het magische gevoel van een theaterbezoek met onze indrukwekkende decors en voorstellingen die zijn doordrenkt met boeiende verhaallijnen. Kies uit thema's als natuur, thuis/verhuizen en beroepen. Ontdek meer in onze brochure en vind alle details over voorstellingen en tarieven.


Funny Magic Show

Een magische koffer is onmisbaar voor elke goochelaar, en Jeffrey's antieke exemplaar gaat overal mee naartoe. In de 'Fun Magic Show' verbaast en amuseert hij kinderen van 4 tot 12 jaar. De show is geschikt voor alle leeftijden, met interactieve, grappige en betoverende momenten. Een korte goochelshow waarbij trucs afwisselen voor de kleinste kinderen en de wat grotere kinderen. Iedereen ervaart zijn eigen favoriete magische moment.

null

Kindervoorstelling

Jeff & Matt zijn fabrieksmedewerkers en controleren de snoepmachine. Alles draait en loopt goed. Ze krijgen een hele grote bestelling binnen.  


Jeff & Matt gaan snel aan de slag en laten de machine extra snel draaien. Alles lijkt goed te verlopen, maar dan... De machine raakt oververhit. En valt stil. Jeff & Matt proberen samen met de kinderen de machine te maken, maar dit blijkt niet zo makkelijk te zijn. Gaat het op tijd lukken, zodat de machine weer gaat draaien? En is de bestelling op tijd klaar?

Kindervoorstelling paniek in de snoepfabriek

Ontvang de digitale brochure 

Lees alle informatie over de voorstellingen (opbouwtijd, speelruimte, advies leeftijd, en tarieven) 

NIEUW | UNIEK | SPECIAAL

Voorstelling voor de kinderboekenweek

Pop-up Escape Room 

(bovenbouw)

Waarom Goochelaar Jeffrey boeken?

Met de jarenlange ervaring is Jeffrey de expert op het gebied van kinder-entertainment. Zijn combinatie tussen humor en goochelen zorgt voor een onvergetelijke ervaring. De kinderen gaan met een grote glimlach naar huis. Of het nu gaat om een publiek van 10 kinderen of 100, het magisch feestje is altijd even groot!

  • Bijna 20 jaar ervaring 
  • Door heel Nederland en België inzetbaar 
  • Professioneel decor 
  • Thema-voorstellingen met verhaallijn 
  • Denkt graag mee!
  • Interactief, grappig en magisch 
Voorstelling voor kinderen

Hoe boek je een voorstelling?

Paniek in de snoepfabriek

Stap 1

Kies een voorstelling, TIP; Download de brochure

Stap 2

Neem contact op met mij (onderaan deze pagina of via de contact pagina). We plannen dan een datum of ik bekijk mijn beschikbaarheid voor de gewenste datum. 

Stap 3

Onderteken de overeenkomst met algemene voorwaarden en zorg op tijd voor de betaling.

Stap 4

De voorstelling gaat plaatsvinden! 

Boek direct via Jeffrey

Telefoon: 06-811 30 407

E-mail: contact@goochelaarjeffrey.nl


Ook te boeken via

Voorstellingen

Hoe ver van te voren moet ik boeken?

Dat is afhankelijk voor welke periode. Ik adviseer minimaal 1 maand van te voren. Wil je weten of ik last-minute nog kan? Neem dan gerust contact met mij op. Wellicht heb ik nog ruimte in mijn agenda.

Kan ik meerdere voorstellingen achter elkaar boeken?

Ja, het is mogelijk om dezelfde voorstelling meerdere keren achter elkaar te boeken. En moet wel 30 minuten tussen elke voorstelling zitten m.u.v Funny Magic Show.

Voor welke leeftijd zijn de voorstellingen geschikt?

De meeste voorstellingen van 4-8 jaar, maar er zijn ook voorstellingen geschikt voor kinderen van 4-12 jaar. Download daarvoor de brochure.

Heb je ook een voorstelling die geschikt is voor de hele school?

In overleg is dat mogelijk. Overigens kan ik voor de bovenbouw klassen ook een workshop goochelen verzorgen. Of een Pop-up Escpe room (NIEUW)

Hoe vroeg kan een schoolvoorstelling starten?

Vanaf 09.00 uur