Voorstelling voor kinderen

Het theatergevoel op school

Schoolvoorstelling boeken

Interactieve voorstellingen

Al bijna 20 jaar brengt Jeffrey magie en fantasie rechtstreeks naar scholen, perfect voor themaweken of feest/afscheid. Zijn voorstellingen laten kinderen de magie van theater ervaren, zonder het schoolplein te verlaten. Met een breed scala aan (thema)voorstellingen is er voor elke gelegenheid iets unieks. Boek nu en geef de kinderen een onvergetelijke dag vol plezier en verwondering, gegarandeerd met een grote glimlach naar huis!

Ervaringen van andere scholen

'Aangepast thema'
Ik vond het contact erg prettig. Het verliep soepel en je krijgt snel een reactie terug. Ook onze wens over het speelgoed werd goed meegenomen. De kinderen hadden zin in de voorstelling en tijdens de voorstelling waren ze erg enthousiast šŸ˜‰ Interactie is een leuk aspect. Zeker om de kinderen er gedurende de hele 45 minuten bij te houden.
Dr Schaepman-School
'Enorm veel plezier'
De voorstelling zelf duurde net lang genoeg, de kleuters waren betrokken bij het verhaal. We zagen dat de kinderen enorm veel plezier aan beleefden en dat is tenslotte waar het om draait.


Sint-Jorisschool
'Geslaagde Escape Room dag'
De kinderen kwamen steeds allemaal heel enthousiast terug naar boven! Ze gaven ook aan dat ze dit echt vaker zouden willen doen en het zouden aanraden voor andere groepen. Ze vonden het leuke opdrachten en het samenwerken met de andere kinderen was ook leuk. Ik vond de timer als leerkracht heel fijn. Heel de dag door lopen er natuurlijk kinderen in en uit, maar dit verliep door die timer en het feit dat ik het schema had opgehangen eigenlijk heel soepel.


Godfried Bomansschool

'Nog een keer geboekt'
Goochelaar Jeffrey is een aangename man om mee te communiceren. Wij hebben hem al eerder geboekt en vonden het weer een fijne voorstelling. Hij is goed voorbereid en neemt de kinderen mee in de magische wereld van goochelen. Het boeken waard!
Go! freinetschool Het Avontuur 

Thema voorstellingen

Beleef het theater op locatie met een betoverende thema voorstelling! Elke voorstelling heeft een groot decor en een meeslepende verhaallijn. Laat de kinderen meevoeren naar een fantasiewereld waar alles mogelijk is, van houten konijnen die van kleur veranderen tot een pratende tekeningen. De voorstellingen zijn interactief en grappig.


Kinderboekenweek: Elk jaar creƫert Jeffrey een unieke voorstelling die perfect aansluit bij het thema van dat jaar.

Bekijk de fantasiewerelden...

Kindervoorstelling Jeff & Matt

Jeff & Matt zijn fabrieksmedewerkers en controleren de snoepmachine. De tandwielen draaien, de lopende band loopt en de groene lamp brandt. Ze krijgen een grote bestelling. Jeff & Matt gaan snel aan de slag en laten de machine extra snel draaien. Alles lijkt goed te verlopen, maar dan... De machine raakt oververhit. En valt stil. Jeff & Matt proberen samen met de kinderen de machine te maken, maar dit blijkt niet zo makkelijk te zijn. Gaat het op tijd lukken, zodat de machine weer gaat draaien? En is de bestelling op tijd klaar?

Funny Magic Show

Een magische koffer is onmisbaar voor elke goochelaar. Jeffrey neemt deze overal mee naar toe.  In de 'Funny Magic Show' verbaast en amuseert hij kinderen van 4 tot 12 jaar. Deze show duurt een half uur en is interactief, grappig en betoverend. Trucs worden afwisselen voor de kleinste kinderen en de wat grotere kinderen. Of aangepast naar de onderbouw of bovenbouw. Iedereen ervaart zijn eigen favoriete magische moment.

Iets anders.... Escape Room

Het verzinnen van een leuke activiteit voor de bovenbouw is vaak lastig, maar Jeffrey Wijkhuisen Entertainment heeft iets unieks: een Pop-up Escape Room! Speciaal ontworpen voor de bovenbouw. Een tent wordt opgezet, waarin een gethematiseerd escape-spel plaatsvindt. Kinderen leren spelenderwijs samenwerken en passen schoolvakken zoals rekenen, topografie en geschiedenis toe.

Waarom Jeffrey Wijkhuisen boeken?

  • Bijna 20 jaar ervaring in Kinderentertainment 
  • Sterk in inlevingsvermogen en groepsdynamiek
  • Wensen voor thema's bespreekbaar 
  • Duidelijke en snelle communicatie
  • Speelt door heel Nederland en BelgiĆ« 
  • Geen gedoe met regelen 
Voorstelling voor kinderen

Ontvang de digitale brochure 

  • Bekijk de tarieven
  • Advies leeftijd per voorstelling/escape room
  • Reviews
  • Details (zoals opbouwtijd, speelvlak en andere wensen)

Vraag dan nu de brochure aan. Deze komt op magische wijze in je mailbox. Zo heb je alle informatie overzichtelijk in een PDF. 

Hoe boek je een voorstelling/escape room?

Paniek in de snoepfabriek

Stap 1

Download de brochure en kies uit het aanbod

Stap 2

Neem contact op om een datum in te plannen.

Stap 3

Onderteken digitaal de overeenkomst met algemene voorwaarden.

Stap 4

It's showtime! Kijk en geniet van een magische ervaring