Voorstelling voor kinderen

Schoolvoorstelling boeken

Het theatergevoel op school

Interactieve voorstellingen

Ben je op zoek naar een schoolvoorstelling? Bijvoorbeeld tijdens een themaweek of afsluiting? De kinderen beleven het theater op locatie met de voorstellingen van Jeffrey Wijkhuisen. Hij verzorgt dit al bijna 20 jaar. De voorstellingen zijn interactief en komisch. Er is keuze uit verschillende thema voorstellingen met groot decor. Of liever een korte/kleinere voorstelling? Ook dat is mogelijk. Boek een van de voorstellingen en de kinderen gaan met een grote glimlach naar huis en hebben een onvergetelijke dag! 

De magische schatkist van...

In deze goochelvoorstelling gaat Jeffrey verhuizen. Hij is op zolder bezig om zijn verhuisdozen in te pakken. Alleen dan komt hij een bijzonder object tegen, een (oude) schatkist. Deze is van Tovenaar Pinpadina geweest. Jeffrey wil natuurlijk graag weten wat er in de schatkist zit. En hij gaat samen met de kinderen de inhoud bekijken. Alleen moet hij natuurlijk ook nog verhuizen...


Toch blijft de schatkist de aandacht van Jeffrey en de kinderen/ leerlingen trekken... De attributen die eruit komen zijn betoverd. Houten konijnen hebben ineens een andere kleur, een tijger en clown verdwijnen uit het circus, een schilderij krijgt ineens kleuren, een tekening begint te praten en nog veel meer magische momenten.

Wat wil je later worden?

Al vanaf een jonge leeftijd zijn kinderen bezig met de vraag,  Wat wil je later worden? Beroepen is het hoofdthema van deze goochelvoorstelling.


Jeffrey moet naar bed. Hij loopt zijn slaapkamer in om te gaan slapen. Op zijn nachtkastje staat een boek over beroepen. Hij mag altijd één hoofdstuk lezen voordat hij naar bed gaat. Dit boek gaat over een jongen die op 1 dag allemaal verschillende beroepen uittest. Een schilder, wetenschapper, circus directeur, dokter en zelfs politie komt ter sprake. Tijdens het vertellen “tovert” Jeffrey zich om in het beroep waar hij over leest.

Wat wil je later worden

Het magische bos

Met deze voorstelling worden de kinderen op een leuke manier betrokken bij het onderwerp 'De natuur (bos)'. Er zijn educatieve onderdelen in de voorstelling verwerkt. Zoals afval en weetjes over dieren.


De boswachter is blij met de nieuwe boomhut waar alle kinderen gebruik van kunnen maken. Hij gaat dit op een feestelijke manier openen. Ná de feestelijke opening gaat de boswachter op ontdekkingstocht. Er komen allemaal magische dingen op zijn pad. 


Zo komt hij een lieveheersbeestje tegen die hij extra stippen tovert, krijgen houten konijnen ineens een andere kleur, en begint een getekende egel te praten.

Wij zijn verhuist!

De kinderen ontmoeten de tweelingbroers tussen de verhuisdozen. Er is alleen een groot verschil tussen de broers. De een is wel klaar voor een nieuw avontuur, maar de ander vindt het vooral erg wennen. De kat, de planten en de meubels zijn hetzelfde. 

Het trapje naar de voordeur, het uitzicht vanuit het slaapkamer-raam en de buren zijn anders.


De broers betrekken de kinderen bij hun zoektocht naar het thuisgevoel. Ze vragen naar hun gewoontes en taken in huis. Tijdens het praten met de kinderen en uitpakken van verhuisdozen, komen er magische en grappige momenten voorbij.


Paniek in de Snoepfabriek...

Jeff & Matt zijn fabrieksmedewerkers en controleren de snoepmachine. De tandwielen draaien, de lopende band loopt en de groene lamp brandt. Ze krijgen een bestelling van wel 1000 snoepjes.  


Jeff & Matt gaan snel aan de slag en laten  de machine extra snel draaien. Alles lijkt goed te verlopen, maar dan... De machine raakt oververhit. En valt stil. Jeff & Matt proberen samen met de kinderen de machine te maken, maar dit blijkt niet zo makkelijk te zijn. Gaat het op tijd lukken, zodat de machine weer gaat draaien? En is de bestelling op tijd klaar?


Kindervoorstelling paniek in de snoepfabriek

Funny Magic Show

'Een koffer vol goocheltrucs'.... Dat heeft toch elke goochelaar? Een grote antieke goochelkoffer. Deze neemt hij overal mee naar toe. Tijdens de 'Fun Magic Show' laat Jeffrey de kinderen verbazen en lachen.


Of de kinderen nu 4 zijn of 12, dat maakt niet uit. De show is voor iedereen geschikt. Ieder kind zal zijn eigen hoogtepunt ervaren tijdens de 'Fun Magic Show'. Het is een interactieve , grappige en magische show. Het kan zomaar zo zijn dat je samen met Jeffrey een truc gaat uitvoeren. Dat is een onvergetelijke ervaring. 


Ontvang mijn digitale brochure 

Hierin lees je informatie over alle voorstellingen (opbouwtijd, speelruimte, advies leeftijd, en tarieven) 

Waarom Goochelaar Jeffrey boeken?

Met de jarenlange ervaring is Jeffrey de expert op het gebied van kinder-entertainment. Zijn combinatie tussen humor en goochelen zorgt voor een onvergetelijke ervaring. De kinderen gaan met een grote glimlach naar huis. Of het nu gaat om een publiek van 10 kinderen of 100, het magisch feestje is altijd even groot!

  • Bijna 20 jaar ervaring 
  • Door heel Nederland en België inzetbaar 
  • Professioneel decor 
  • Voorstellingen hebben altijd een thema/verhaallijn 
  • Komisch, vriendelijk en denkt mee!

Wat vinden andere opdrachtgevers?

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Verwachtingen dik overtroffen!
"Jeffrey heeft mijn verwachtingen dik overtroffen! Wij wilde een voorstelling  dat de kinderen niet snel zouden gaan vergeten! De show van Jeffrey was geweldig. De kinderen deden dol blij mee. Leuke spannende details, met humor, geluid en zelfs grapjes voor de volwassenen. Ik heb Jeffrey leren kennen als een vriendelijke jongeman, die leuk is met de kinderen en engelengeduld heeft. Het was een voorstelling om nooit te vergeten. De kids praten er ná een paar weken nog steeds over! " 
Schoolvoorstelling
De kinderen zaten helemaal ‘in’ zijn show
"Echt zo’n voorstelling waar kinderen later nog over praten. Wat hebben wij genoten. hebben Jeffrey gevraagd voor het dorpsfeest. Geen seconde spijt van gehad. Wij als ouders  hebben ook genoten maar wat natuurlijk het belangrijkste is: de kinderen zaten helemaal ‘in’ zijn show en mochten zelf ook meedoen. Twijfel je over welke goochelaar je moet boeken (er zijn er natuurlijk meer), boek Jeffrey! Je gaat er absoluut geen spijt van krijgen"
Evenement
Snel geregeld!
Jeffrey heeft ons uit de brand geholpen toen de geboekte act plotseling niet kon komen. We waren benieuwd of het voor de jonge kinderen (3-5 jaar) wel leuk zou zijn, maar dat bleek zeker zo te zijn! Wij hebben genoten van de show en het enthousiasme van de kinderen.
Zomerschool
Voorstelling voor kinderen

Hoe boek je een voorstelling?

Paniek in de snoepfabriek

Stap 1

Kies één voorstelling, TIP; Download de brochure

Stap 2

Neem contact op met mij (onderaan deze pagina of via de contact pagina). We plannen dan een datum of ik bekijk mijn beschikbaarheid voor de gewenste datum. 

Stap 3

Onderteken de overeenkomst met algemene voorwaarden en zorg op tijd voor de betaling.

Stap 4

De voorstelling gaat plaatsvinden! 

Boek direct via Jeffrey

Telefoon: 06-811 30 407

E-mail: contact@goochelaarjeffrey.nl


Ook te boeken via

Kindervoorstellingen

Hoe ver van te voren moet ik boeken?

Dat is afhankelijk voor welke periode. Ik adviseer minimaal 1 maand van te voren. Wil je weten of ik last-minute nog kan? Neem dan gerust contact met mij op. Wellicht heb ik nog ruimte in mijn agenda.

Kan ik meerdere voorstellingen achter elkaar boeken?

Ja, het is mogelijk om dezelfde voorstelling meerdere keren achter elkaar te boeken. En moet wel 30 minuten tussen elke voorstelling zitten. Elke volgende voorstelling (binnen 30 minuten) = € 250,- extra.

Voor welke leeftijd zijn de voorstellingen geschikt?

De meeste voorstellingen van 4-8 jaar, maar er zijn ook voorstellingen geschikt voor kinderen van 4-12 jaar. Zie bij elke voorstelling het advies leeftijd.

Heb je ook een voorstelling die geschikt is voor de hele school?

Ja, bij elke voorstelling staat het advies leeftijd. Overigens kan ik voor de bovenbouw klassen ook een workshop goochelen verzorgen.

Hoe vroeg kan een schoolvoorstelling starten?

Vanaf 09.00 uur