Nieuw huis, Nieuw thuisgevoel

Kinderboekenweek 2023

Nieuw huis, Nieuw thuisgevoel

Tijdens de Kinderboekenweek vieren we ‘thuis’, in alle vormen, verschillen en gelijkenissen. Het thema is 'Bij mij thuis'. De boeken wakkeren het gesprek aan om te vertellen over thuis en zijn een onuitputtelijke bron van verschillende gezichtspunten. De Kinderboekenweek 2023 vindt plaats van 4 t/m 15 oktober.


Bij iedereen is het thuis anders. De ene heeft buren en de ander woont aan het water. Of je hebt een uitzicht over je stad of dorp. Ook ´in´ huis is het bij iedereen anders. Andere regels en gewoontes. Eet je bijvoorbeeld iedere vrijdag pannenkoeken? Lees je elke avond een boek voor het slapen gaan? In huis kan het ook anders zijn. Wellicht heb je 2 vaders? Of woon je samen met je zusje, die in een rolstoel zit. Elk kind heeft een ander thuis. Daar kan iedereen wat van leren. 

Boek een voorstelling in het thema

Wil je de Kinderboekenweek extra feestelijk maken? En wil je de kinderen een onvergetelijke ervaring meegeven? Jeffrey Wijkhuisen (bijna 20 jaar in het vak) maakt voor het 3e jaar oprij een goochelvoorstelling voor de Kinderboekenweek. De voorstelling is geschikt voor scholen, bibliotheken, theaters, dorpshuizen en events.

Waarom de voorstelling boeken?

Theater op locatie

Er zal een mini-theater worden opgebouwd in bijv. de gymzaal. Alsof je naar het theater gaat.

Interactief

Deze voorstelling is interactief en grappig.

Hele school

Of je nu in groep 1 zit, of groep 8. De voorstelling is voor de onderbouw en/of bovenbouw.

Goochelvoorstelling...

'Nieuw huis, Nieuw thuisgevoel' is een theatrale goochelvoorstelling voor de hele school over zoeken naar het thuisgevoel. Deze voorstelling is gemaakt samen met een regisseur.


De voorstelling voor de hele school, waar de kinderen goochelen en theater samen beleven.


De kinderen ontmoeten de twee broers Jeff en Matt tussen de verhuisdozen. De broers delen in het nieuwe huis een slaapkamer, die nog ingericht moet worden. Jeff is wel klaar voor een nieuw avontuur, maar Matt vindt het vooral erg wennen. De kat, de planten en de meubels zijn hetzelfde. Het trapje naar de voordeur, het uitzicht vanuit het slaapkamerraam en de buren zijn anders.


De broers betrekken de kinderen bij hun zoektocht naar het thuisgevoel. Ze vragen de kinderen naar hun gewoontes thuis, of ze taken hebben en welk uitzicht zij gewend zijn. Tijdens het praten met de kinderen en uitpakken van verhuisdozen, komen de broers goocheltrucs tegen!


Jeffrey Wijkhuisen brengt het thema ‘bij mij thuis’ tot leven in een voorstelling vol verrassingen en humor. Op speelse wijze switcht hij van de ene broer naar de andere, en verwondert hij het publiek met interactieve goocheltrucs.


Heb je al vaker een goochelvoorstelling van Jeffrey Wijkhuisen geboekt? Deze voorstelling is helemaal nieuw! Nieuw decor, nieuw verhaal en nieuwe trucs. Geen enkele truc heb je in een andere goochelvoorstelling van Jeffrey gezien.


Details voorstelling
Advies Leeftijd: 4-12 jaar (onder- en bovenbouw)

Duur voorstelling: ca. 45 minuten  

Speelvlak: Minimaal 5 bij 4 meter 

Tarief: vanaf € 550- excl. 9% BTW

Nieuw huis, Nieuw thuisgevoel

Contactgegevens

Boek direct via mij

Telefoon: 06-811 30 407

E-mail: contact@goochelaarjeffrey.nl


Ook te boeken via