Kinderboekenweek voorstelling 

Gi-ga-groen 

De kinderboekweek is van 5 oktober t/m 16 oktober 2022. Dit jaar is het thema Gi-ga-groen. Hierbij kan je denken het thema natuur, milieu en dieren. Zoals diersporen zoeken in het bos, zandkastelen maken of vliegeren op het strand, een hut bouwen of picknicken in het park of vogels spotten enz.  Elke jaar maakt Goochelaar Jeffrey Wijkhuisen een speciale voorstelling voor de kinderboekenweek. Uiteraard helemaal in het thema. Wil je als school een leuke en leerzame activiteit inplannen. Boek dan deze voorstelling. 

Jeffrey Wijkhuisen 

(15 jaar in het vak)

Het theatergevoel op locatie 

Interactief | Educatief | grappig

Goochelvoorstelling "Het magische Gi-ga-groene bos"

Met deze voorstelling worden de leerlingen op een grappige en magische manier betrokken bij de Kinderboekenweek 2022 (Gi-ga-groen). Ook zijn er educatieve onderdelen in de voorstelling verwerkt. Zoals afval en weetjes over dieren.


Een boswachter is blij met de nieuwe boomhut waar alle kinderen gebruik van kunnen maken. Hij gaat dit om een feestelijke manier openen. Alleen gaat dit niet helemaal volgens plan. Gelukkig komt dit toch nog goed. Ná de feestelijke opening gaat de boswachter op ontdekkingstocht. Wat kan je allemaal tegen komen in het bos? Aan de hand van afbeeldingen uit zijn boek verteld de boswachter op magische manier over o.a. een lieveheersbeestje, rups en eekhoorn. Hij verteld weetjes over deze dieren en geeft uitleg hoe een rups tot vlinder komt.


Een interactieve, magische en leerzame voorstelling.    


Advies Leeftijd: 4-8 jaar (onder- en middenbouw)

Duur voorstelling: ca. 45 minuten  

Speelvlak: Minimaal 5 bij 3 meter 

Tarief: vanaf € 495- excl. 9% BTW

Contactgegevens

Boek direct via mij

Telefoon: 06-811 30 407

E-mail: contact@goochelaarjeffrey.nl


Ook te boeken via