Kinderboekenweek, bij mij thuis

Kinderboekenweek 2023

´Bij mij thuis´

Tijdens de Kinderboekenweek vieren we ‘thuis’, in alle vormen, verschillen en gelijkenissen. Het thema is 'Bij mij thuis'. De boeken wakkeren het gesprek aan om te vertellen over thuis en zijn een onuitputtelijke bron van verschillende gezichtspunten. De Kinderboekenweek 2023 vindt plaats van 4 t/m 15 oktober.


Bij iedereen is het thuis anders. De ene heeft buren en de ander woont aan het water. Of je hebt een uitzicht over je stad of dorp. Ook ´in´ huis is het bij iedereen anders. Andere regels en gewoontes. Eet je bijvoorbeeld iedere vrijdag pannenkoeken? Lees je elke avond een boek voor het slapen gaan? In huis kan het ook anders zijn. Wellicht heb je 2 vaders? Of woon je samen met je zusje, die in een rolstoel zit. Elk kind heeft een ander thuis. Daar kan iedereen wat van leren. 

Boek een voorstelling in het thema

Wil je de Kinderboekenweek extra feestelijk maken? En wil je de kinderen een onvergetelijke ervaring meegeven? Jeffrey Wijkhuisen (16 jaar in het vak) maakt voor het 3e jaar oprij een goochelvoorstelling in het thema 'Bij mij thuis'. De voorstelling is geschikt voor scholen, bibliotheken, theaters, dorpshuizen en events.

Waarom de voorstelling boeken?

Er zal een mini-theater worden opgebouwd in bijv. de gymzaal. Alsof je naar het theater gaat.

Deze voorstelling is interactief en grappig.

Hele school

Of je nu in groep 1 zit, of groep 8. De voorstelling is voor de onderbouw en/of bovenbouw.

Goochelvoorstelling...

Op dit moment is het theaterdoek nog dicht. Jeffrey is vanaf januari begonnen met het maken van de nieuwe voorstelling. Dit jaar doet hij dat met een regisseur. In juni/juli zal het concept van de voorstelling gelanceerd worden. Op dat moment is de voorstelling voor iedereen te boeken.


Wil je alvast een optie plaatsen? Dat kan. Klik hieronder op 'Optie plaatsen'. In de zomer neemt Jeffrey contact op.  


Details voorstelling
Advies Leeftijd: 4-12 jaar (onder- en bovenbouw)

Duur voorstelling: ca. 45 minuten  

Speelvlak: Minimaal 5 bij 3 meter 

Tarief: vanaf € 525- excl. 9% BTW

Contactgegevens

Telefoon: 06-811 30 407

E-mail: contact@goochelaarjeffrey.nl


Ook te boeken via