Goochelfeest

Goochelaar voor communiefeest inhuren?

Een onvergetelijke communie 

"Een compleet goochelfeest"

Een feestelijke en complete goochelshow, speciaal voor kinderen. Vol grappen, verwondering, gezelligheid, spanning én ontspanning. Met natuurlijk een speciale rol voor de jarige en de uitgenodigde kinderen. Inderdaad, dat is een onvergetelijke communie. Zonder dat het veel moeite hoeft te kosten, want ik neem bijna alles uit handen. Zo kunnen ouders ook genieten!


Mijn doel: een communiefeestje waar de communicant, vriendjes, vriendinnetjes en ouders nog lang aan terug denken. Een feest voor iedereen. Bij jullie thuis of op een andere locatie. Met goocheltrucs, leuke spellen, extra feestelijke lekkernijen, een leuk aandenken én handige ‘inside’ tips voor een eigen goocheltruc. Plus, ook belangrijk: geregeld in een handomdraai.

kids-flits

Goochelshow

De goochelshow is grappig en interactief. Ik, goochelaar Jeffrey, ga samen met de kinderen de raadsels van tovenaar Pinpadina ontrafelen. Deze tovenaar leefde lang geleden, maar is plotseling spoorloos verdwenen. Wat overbleef was een schatkist waarin goochelraadsels verstopt zitten. Gaat het de kinderen en mij lukken om deze te vinden?


De show is geschikt voor kinderen van 4-8 jaar. Voor jongens en voor meisjes, voor stoere durf-als en voor dromers, voor actievelingen en voor kat-uit-de-boom kijkers, kortom, echt voor iedereen.

goochelaar ballonfiguren

Ballonfiguren

Een hond, olifant of een slang met grote oren… zeg maar wat je mee naar huis wil nemen. Ik maak voor alle kinderen leuke ballonfiguren. Zo heeft iedereen een leuk aandenken!

Feestelijk lekkers....

Bij een feestje hoort natuurlijk wat lekkers. Ik neem graag mijn spectaculaire limonade fontein met led verlichting en een popcorn machine mee. Zo kan ik ook iedereen laten zien hoe popcorn gemaakt wordt. Wedden dat alle vriendjes en vriendinnetjes dat leuk vinden?

Spellen

Na de goochelshow en wat lekkers is er nog tijd voor spelletjes. Wat dacht je bijvoorbeeld van XL Memory, XL Vier-op-een-rij en voor buiten een opblaasbaar basketbalspel en Xl blikgooien? Geen zorgen, ik begeleid de kinderen en maak er een feestje van.

Voordelen

Feestjes vieren, daar houd ik van. Ik help en denk graag mee. Naast mijn goochelshow, ballonnen, spellen en traktaties heb ik leuke tips om het communiefeestje nóg feestelijker te maken. Bovendien heb ik een compleet draaiboek zodat je zelf nergens over na hoeft te denken. Het is tenslotte feest! Dus: leun achterover en geniet!

 • Minder stress tijdens de voorbereidingen
 • Een complete invulling zonder zelf iets in huis te hoeven halen
 • Een onvergetelijke dag waar ouders ook van genieten
Wat zijn de tarieven?


"Echt zo’n feestje waar kinderen later nog over praten"

Wat hebben wij genoten van de goochelshow. We hadden hem gevraagd voor het kinderfeestje van onze 6 jarige zoon. Geen seconde spijt van gehad.


Wij als ouders (en oma en opa) hebben genoten maar wat natuurlijk het belangrijkste is: de kinderen zaten helemaal ‘in’ zijn show en mochten zelf ook meedoen.


Dit was echt zo’n verjaardagsfeestje waar kinderen later nog over praten! Twijfel je over welke goochelaar je moet boeken (er zijn er natuurlijk meer), boek Jeffrey! Je gaat er absoluut geen spijt van krijgen.

Marco (vader van jarige)
"Jeffrey heeft mijn verwachtingen dik overtroffen"

Vorig jaar viel het kinderfeestje van ons zoontje in het water door de eerste lockdown. Voor zijn 6e verjaardag wilden we dan ook een feestje dat de kinderen en zeker ons zoontje niet snel zouden gaan vergeten!


Na wat neuzen op internet kwam ik op de website van Jeffrey terecht! De website alleen al was een heus feestje door de originele kleine details. Ik was direct enthousiast! We hebben besloten om naast de show ook de spelletjes te doen, zodat de kinderen 2,5 uur gezellig bezig waren.


De show van Jeffrey was geweldig. De kinderen deden dol blij mee. Leuke spannende details, met grapjes, geluid en zelfs grapjes voor de volwassenen. Jeffrey heeft mijn verwachtingen dik overtroffen met zijn show! De spelletje na de show waren ook een succes, zo konden de kids lekker uitrazen voor ze aan de pannenkoeken gingen.


Ik heb Jeffrey leren kennen als een vriendelijke jongeman, die leuk is met de kinderen en engelengeduld heeft. Het was een kinderfeestje om nooit te vergeten. De kids praten er na een paar weken nog steeds over! 

Caroline (moeder van jarige)
"Die tekening kan praten"

Jij was echt grappig! Maar ook soms een beetje dom, hahaha! Kom je volgend jaar weer op mijn kinderfeestje.. - 


Jij tekende een gezicht op het tekenbord. En die kon echt praten, dat was grappig!?


Dat was een coole workshop goochelen. Echt super leuk. Mijn leukste kinderfeestje ooit,.

Senn, Pieter en Tim

Goochelfeestje "luxe" +/- 2,5 uur 

 • Interactieve goochelshow 
 • Ballonfiguren voor alle kinderen 
 • Kleurplaten in het thema van de goochelshow
 • Digitaal draaiboek 
 • Popcornmachine & Limonadefontein
 1. Spellen (met begeleiding)
Vanaf 347,-
Boeken

Goochelfeestje "standaard" +/- 2 uur

 • Interactieve goochelshow 
 • Ballonfiguren voor alle kinderen 
 • Kleurplaten in het thema van de goochelshow
 • Digitaal draaiboek
 • Popcornmachine & Limonadefontein
 • Spellen (met begeleiding)
Vanaf 297,-
Boeken
                                       

Goochelfeestje

Wat is je werkgebied?

Ik verzorg door heel Nederland en België kinderfeestjes.

Kan het kinderfeestje ook bij ons in de woonkamer?

Ja, zolang ik een speelruimte heb van minimaal 2,5 bij 2,5 meter. En eventueel een plek voor de limonadefontein, popcornmachine en XL spellen (buiten).

Voor welke leeftijd is het geschikt?

Voor kinderen van 4-8 jaar. De meeste goochelfeestjes worden geboekt voor voor kinderen van 6 a 7 jaar.

Duren de goochelfeestjes niet te lang? Kan je de aandacht van de kinderen 1 tot 2 uur vasthouden?

Een goochelfeestje bestaat uit meerdere activiteiten. Hierdoor is de aandacht elke keer op iets anders. Van een goochelshow tot spelen met de XL spellen. Door mijn bijna 20 jaar ervaring weet ik precies hoe ik een (goochel)feestje moet opbouwen/indelen. Ik kan de aandacht van de kinderen goed vasthouden. Daardoor kan je als ouder zelf ook genieten van het feestje.

Er staat "Vanaf" wat zijn de kosten die erbij komen?

Bij kinderfeestjes van maximaal 12 kinderen komen er geen extra kosten bij (met uitzondering van eventueel reiskosten). Bij meer dan 12 kinderen betaal je € 5,- per extra kind. Dus bij 14 kinderen betaal je € 10,- extra.

Bereken je reiskosten en/of parkeerkosten?

Bij meer dan 100 km reizen of/en 1,5 uur reistijd (vanuit Etten-Leur) komen er extra kosten bij. Parkeerkosten en tol-kosten worden ook in rekening gebracht. Wil het het totaalbedrag weten, neem dan contact op.

                                   
Wil je direct een goochelfeestje boeken? Vul dan het onderstaande formulier in. Heb je nog wat vragen? Neem dan contact op.
Een goochelfeestje boeken