Een onvergetelijk goochelfeestje

Dé kinderfeest waar ouders ook van kunnen genieten

'Een compleet goochelfeest'

Ben je op zoek naar een goochelaar voor een kinderfeestje? En wil je iemand inhuren die de kinderen maximaal 2  uur kan bezighouden? Wil je zelf ook genieten van het feestje?


Goochelaar Jeffrey verzorgd al bijna 20 jaar goochelshows op kinderfeestjes. Een feestelijke goochelshow, vol grappen, verwondering en gezelligheid. Met natuurlijk een speciale rol voor de jarige en de uitgenodigde kinderen. Inderdaad, dat is een onvergetelijk kinderfeestje. Zonder dat het veel moeite hoeft te kosten, want ik neem veel uit handen.


Mijn doel: een kinderfeestje waar de jarige, vriendjes, vriendinnetjes en ouders nog lang aan terug denken. Een feest voor iedereen. Bij jullie thuis of op een andere locatie. Met goocheltrucs, leuke spellen, extra feestelijke lekkernijen, een leuk aandenken én handige ‘inside’ tips voor een eigen goocheltruc. Plus, ook belangrijk: geregeld in een handomdraai.


Jeffrey heeft mijn verwachtingen dik overtroffen! Wij wilde een verjaardag dat de kinderen en zeker ons zoontje niet snel zouden gaan vergeten! De show van Jeffrey was geweldig. De kinderen deden dol blij mee. Leuke spannende details, met humor, geluid en zelfs grapjes voor de volwassenen.

De spelletje ná de show waren ook een succes, zo konden de kids lekker uitrazen voor ze aan de pannenkoeken gingen. Ik heb Jeffrey leren kennen als een vriendelijke jongeman, die leuk is met de kinderen en engelengeduld heeft. Het was een kinderfeestje om nooit te vergeten. De kids praten er na een paar weken nog steeds over! 
Moeder van 6 jarige zoon
kids-flits

Goochelshow

Jeffrey heeft op zijn zolder een antieke koffer gevonden. Deze is van een wereldreiziger geweest. De man kocht in verschillende landen spullen. Dit heeft hij bewaard in de koffer. Hoe deze op zijn zolder terecht is gekomen is een raadsel. In de goochelshow gaan de kinderen samen met Jeffrey ontdekken wat er in de koffer zit. En dat blijkt heel magisch en grappig te zijn.


De goochelshow is interactief. Een aantal kinderen mogen Jeffrey ook helpen. De show is geschikt voor kinderen van 4-8 jaar. Voor jongens en voor meisjes, voor stoere durf-als en voor dromers, voor actievelingen en voor kat-uit-de-boom kijkers, kortom, echt voor iedereen.

goochelaar ballonfiguren

Ballonfiguren

Een hond, olifant of een slang met grote oren… zeg maar wat je mee naar huis wil nemen. Ik maak voor alle kinderen leuke ballonfiguren. Zo heeft iedereen een leuk aandenken!

Feestelijk lekkers....

Bij een feestje hoort natuurlijk wat lekkers. Ik neem graag mijn spectaculaire limonade fontein met led verlichting en een popcorn machine mee. Zo kan ik ook iedereen laten zien hoe popcorn gemaakt wordt. Wedden dat alle vriendjes en vriendinnetjes dat leuk vinden?

Jouw optreden als goochelaar was ook maandagochtend nog het gesprek van de dag op het schoolplein -- door zowel ouders als de kinderen zelf. De kinderen, de ouders en ikzelf hebben hartelijk kunnen lachen om jouw grappen en goochelkunsten. Ook de popcornautomaat en limonadefontein werden positief ontvangen. Tot slot was het buiten spelen met goochelaar Jeffrey een fijne afsluiter van een drukke en interactieve middag.
Vader van 5 jarige dochter

Spellen voor buiten

Ná de goochelshow en wat lekkers is er nog tijd voor spelletjes. Afhankelijk van de ruimte en het weer neem ik diverse spellen mee. O.a Memory XL, Blik gooien XL, Opblaasbare basketbalspel en meer. Geen zorgen, ik begeleid de kinderen.

Voordelen

Feestjes vieren, daar houd ik van. Ik help en denk graag mee. Naast mijn goochelshow, ballonnen, spellen en traktaties heb ik leuke tips om het kinderfeestje nóg feestelijker te maken. Bovendien heb ik een compleet draaiboek zodat je zelf nergens over na hoeft te denken. Het is tenslotte feest! Dus: leun achterover en geniet!

 • Minder stress tijdens de voorbereidingen
 • Een complete invulling zonder zelf iets in huis te hoeven halen
 • Een onvergetelijk kinderfeestje waar ouders ook van genieten
Wat zijn de tarieven?


Echt zo’n feestje waar kinderen later nog over praten. 

Wat hebben wij genoten van de goochelshow. We hebben Jeffrey  gevraagd voor het kinderfeestje van onze zoon. Geen seconde spijt van gehad. Wij als ouders (en oma en opa) hebben genoten maar wat natuurlijk het belangrijkste is: de kinderen zaten helemaal ‘in’ zijn show en mochten zelf ook meedoen.


Dit was echt zo’n verjaardagsfeestje waar kinderen later nog over praten. Twijfel je over welke goochelaar je moet boeken (er zijn er natuurlijk meer), boek Jeffrey! Je gaat er absoluut geen spijt van krijgen.

Vader van jarige zoon

Luxe Goochelfeest 

(ca. 2 uur) 

 • Goochelshow  
 • Ballonfiguren 
 • Popcornmachine & Limonadefontein
 • Kleurplaten 
 • Digitaal draaiboek (tips)
 • XL Spellen (buiten) 


Vanaf 350,-
Boeken

Standaard Goochelfeest 

(ca. 1,5 uur)

 • Goochelshow
 • Ballonfiguren 
 • Popcornmachine & Limonadefontein
 • Kleurplaten
Vanaf 300,-
Boeken

Basis Goochelfeest 

(ca. 45 minuten)

 • Goochelshow
Vanaf 250,-

Jij was echt grappig! Maar ook soms een beetje dom, hahaha... Kom je volgend jaar weer op mijn kinderfeestje.


Jij tekende een gezicht op het tekenbord. En die kon echt praten, dat was grappig!?


Dat was een coole workshop goochelen. Echt super leuk. Mijn leukste kinderfeestje ooit. 

Jarige kinderen

                                       

Goochelfeestje

Wat is je werkgebied?

Ik verzorg door heel Nederland en België kinderfeestjes.

Kan het kinderfeestje ook bij ons in de woonkamer?

Ja, zolang ik een speelruimte heb van minimaal 2,5 bij 2,5 meter. En eventueel een plek voor de limonadefontein, popcornmachine en XL spellen (buiten).

Voor welke leeftijd is het geschikt?

Voor kinderen van 4-8 jaar. De meeste goochelfeestjes worden geboekt voor voor kinderen van 6 a 7 jaar. Kinderen vanaf 9 jaar adviseer ik een workshop goochelen. Vraag naar de mogelijkheden.

Duren de goochelfeestjes niet te lang? Kan je de aandacht van de kinderen tot 2 uur vasthouden?

Een goochelfeestje bestaat uit meerdere activiteiten. Hierdoor is de aandacht elke keer op iets anders. Van een goochelshow tot spelen met de XL spellen. Door mijn bijna 20 jaar ervaring weet ik precies hoe ik een (goochel)feestje moet opbouwen/indelen. Ik kan de aandacht van de kinderen goed vasthouden. Daardoor kan je als ouder zelf ook genieten van het feestje.

Er staat "Vanaf" wat zijn de kosten die erbij komen?

Bij kinderfeestjes van maximaal 12 kinderen komen er geen extra kosten bij (met uitzondering van eventueel reiskosten). Bij meer dan 12 kinderen betaal je € 5,- per extra kind. Dus bij 14 kinderen betaal je € 10,- extra.

Bereken je reiskosten en/of parkeerkosten?

Bij meer dan 50 km reizen (vanuit Etten-Leur) komen er extra reiskosten bij. Parkeerkosten en tol-kosten worden ook in rekening gebracht. Wil het het totaalbedrag weten, neem dan contact op.

                                   

Wil je een goochelfeestje boeken? Vul  het onderstaande in...