Goochelaar voor kinderfeestje, een onvergetelijk goochelfeest
arrow_drop_up arrow_drop_down
Goochelfeest

Goochelaar voor kinderfeestje inhuren?

Een onvergetelijk kinderfeestje 

Interactieve en grappige 

goochelshow

Popcorn en limonade 

Ballonfiguren 

"Een compleet goochelfeest"

Mijn naam is Jeffrey Wijkhuisen en sinds 2006 kom ik geregeld op kinderfeestjes. Het is mijn doel om kinderen te vermaken en te laten lachen. Doordat ik de expert ben op het gebied van entertainment voor kinderen zorg ik voor onvergetelijk kinderfeestje. De jarige en uitgenodigde kinderen zullen nog lang napraten over het kinderfeestje. 


Wil je zelf een kinderfeestje organiseren dan geeft dit je veel stress. Wat moet je eigenlijk allemaal regelen? En wanneer stuur ik de uitnodigingen voor het feestje? Wat ga je doen met de kinderen? En hoe houdt je ze bezig? Als je dit zelf allemaal wilt regelen dan kost dit veel energie. En dan moet het kinderfeestje zelf nog beginnen.... Zou jij een onvergetelijk kinderfeestje willen voor jouw kind, zonder dat het jouw te veel moeite kost?

De oplossing...

Ik help ouders graag bij het bedenken van een passende invulling. Als je wilt kan ik het complete kinderfeestje ook voor je verzorgen. Geef het kinderfeestje uit handen en voorkom dat je uren bezig bent met de voorbereidingen. En het kinderfeestje zelf. Doordat ik bijna elke week een kinderfeestje verzorg weet ik precies de valkuilen van een ouder. Daarnaast weet ik hoe ik de kinderen het beste kan vermaken. Als je mij inhuurt voor het kinderfeestje zal je....

 • minder stress hebben tijdens de voorbereidingen 
 • niet hoeven na te denken over de invulling 
 • het beste kinderfeestje ooit voor je zoon/dochter hebben 
 • zelf ook genieten van het kinderfeestje
 • achteraf niet bekaf zijn....

Goochelshow

Een interactieve en grappige goochelshow met een verhaal over een oude Tovenaar Pinpadina. Lang geleden was deze tovenaar druk bezig met het bedenken van goochelraadsels. Op een dag was Tovenaar Pinpadina verdwenen. Niemand heeft hem ooit nog terug gezien. Het enige wat bekend is, is dat de goochelraadsels verstopt zitten in een schatkist……. Tijdens deze goochelshow gaat Jeffrey met hulp van de kinderen de goochelraadsels proberen te ontrafelen. Zal dit gaan lukken???

Ballonfiguren

Voor alle kinderen maakt Jeffrey ballonfiguren. Van een hondje tot een slang met grote ogen. Een leuke toevoeging op het kinderfeestje. Zo hebben de kinderen nog een leuk aandenken!

Wat lekkers....

Ook voor de lekkere trek zorgt Jeffrey voor. Hij neemt een popcorn machine mee en een limonade fontein met led verlichting.

Draaiboek

Een vast onderdeel van een kinderfeestje is het open maken van de cadeau's. In het draaiboek staan een aantal tips om dit op een leuke manier te doen. Daarnaast krijg je ook een stappenplan om een eigen goocheltruc te maken. Wil je het kinderfeestje nog wat langer maken? Dan staat er nog een toffe film tip in.

"Echt zo’n feestje waar kinderen later nog over praten"

Wat hebben wij genoten van de goochelshow. We hadden hem gevraagd voor het kinderfeestje van onze 6 jarige zoon. Geen seconde spijt van gehad. Wij als ouders (en oma en opa) hebben genoten maar wat natuurlijk het belangrijkste is: de kinderen zaten helemaal ‘in’ zijn show en mochten zelf ook meedoen. Dit was echt zo’n verjaardagsfeestje waar kinderen later nog over praten! Twijfel je over welke goochelaar je moet boeken (er zijn er natuurlijk meer), boek Jeffrey!! 

Je gaat er absoluut geen spijt van krijgen. Jeffrey, nogmaals bedankt

Marco (vader van jarige)
"Een professioneel feestje"
Je trekt de aandacht van de kinderen er goed bij. Een super leuk feestje met zelfs eigen geluidsinstallatie. 
Yolanda (moeder van jarige)
"Die tekening kan praten"

Jij was echt grappig! Maar ook soms een beetje dom, hahaha! Kom je volgend jaar weer op mijn kinderfeestje.. - 


Jij tekende een gezicht op het tekenbord. En die kon echt praten, dat was grappig!?


Dat was een coole workshop goochelen. Echt super leuk. Mijn leukste kinderfeestje ooit,.

Senn, Pieter en Tim

Basis kinderfeestje

1,5 uur

 • Goochelshow Tovenaar Pinpadina
 • Ballonfiguren
 • Digitaal draaiboek 
 • Kleurplaten 

Luxe kinderfeestje

2 uur

 • Goochelshow Tovenaar Pinpadina
 • Popcorn uit popcorn machine 
 • Limonade uit limonade fontein 
 • Ballonfiguren
 • Digitaal draaiboek 
 • Kleurplaten 
Cookie opeten?