arrow_drop_up arrow_drop_down

Sinterklaasshow boeken

Ook het voorprogramma moet een feestje zijn toch?

Drive in Sinterklaas (coronaproof) 

Heb je als bedrijf geen grote (lege) ruimte of kantine? Dan is het lastig om er voor te zorgen dat huishoudens afstand kunnen houden. Een voorstelling boeken voor het sinterklaasfeest kan dan niet, of toch wel? Wij hebben een Coronaproof concept bedacht, zodat je toch een sinterklaasfeest kan organiseren.... De "Drive in sinterklaas"


Bij dit concept rijden of lopen huishoudens langs meerdere dirve-in plekken. Bijvoorbeeld kantine, ontvangst ruimte, kantoor, keuken enz. Ze komen bij een goochelaar en ballonnenpiet. En als eindpunt natuurlijk sinterklaas (deze moet je zelf uitnodigingen). Daarnaast krijgen de kinderen ook een kijkje achter de schermen bij het werk van mama en papa! Een unieke combinatie tussen acts en een soort rondleiding.


Elke locatie duurt 7,5 minuut. Daardoor is het mogelijk om 15 huishoudens in 2 uur een unieke ervaring te geven. Wij kunnen 2 acts/dive-in acts verzorgen. Maar je kan dit zelf uitbreiden door nog een artiest te boeken, denk bijvoorbeeld aan een jongleur of schminker.


Waarom kan dit wel?

Er ontstaan geen grote groepen in 1 ruimte. Dat betekend dat iedereen veilig kan genieten van meerdere kleine voorprogramma's en de kinderen sinterklaas kunnen ontmoeten. 


Drive-in locaties:

Deze locaties kunnen zowel binnen als buiten. Zorg wel voor een vaste (loop)route. Mocht je er niet uit komen. Wij denken graag met je mee. 


Drive in Sinterklaas 

 • Coronaproof 
 • Toch een sinterklaasfeest organiseren!
 • Meerdere acts 
 • Magisch 
 • Grappig 
 • Luchtig, ballonnen :)

Let op: 

 1. Wij regelen GEEN sinterklaas

Wij rekenen per blok een doorloop van 15 gezinnen (2 uur). Meerdere blokken boeken is mogelijk. 


Dit concept organiseren voor jouw bedrijf, neem contact met ons op. Dan overleggen we samen de mogelijkheden. Voor ons beide is dit net even anders dan andere jaren, maar laten we er toch een uniek feest van maken.

Betoverd speelgoed...

Goochelaar Jeffrey wordt aan het begin van zijn show gestoord door een Piet. Hij is bezig om pakjeskamer gereed te maken voor de komst van sinterklaas, maar dan ontdekt Jeffrey een groot object wat is bedekt met een doek.


De Piet raakt in paniek als Jeffrey het doek eraf wil halen. Hij vertelt  dat er een groot cadeau onder zit. In het cadeau zit het speelgoed voor pakjesavond, maar deze is betoverd. De piet heeft dat perrongeluk gedaan bij het oefenen van een goocheltruc. 


De Piet en de goochelaar bekijken het speelgoed. En daar gebeuren rare dingen mee.... Samen met de kinderen proberen ze het speelgoed weer normaal te krijgen. Maar gaat dat wel lukken voordat sinterklaas er is? 


"Betoverd speelgoed"

 • Interactief en grappig
 • Geluidsinstallatie 
 • Muziek bij binnenkomst kinderen 
 • Rook en lichteffecten 
 • Groot decor (4 bij 3 meter)
 • Aan het einde van de voorstelling sinterklaas verwelkomen... 

Het decor kan blijven staan als sinterklaas zijn programma gaat uitvoeren.


Deze voorstelling duurt 30 of 45 minuten

Power show

Heb je geen budget voor een grote voorstelling (zoals hierboven). Boek dan de "Power show". Dit is een interactieve en grappige goochelshow met Goochelaar Jeffrey (en Piet). 


Ze nemen de kinderen mee in een magische 30 minuten. De kinderen hebben bijna geen tijd om bij te komen van het lachen. En vallen van de ene in de ander verbazing. 


"Power show"

 • Geluidsinstallatie 
 • Muziek bij binnenkomst kinderen 
 • Te boeken met GoochelPiet 

Let op: 

 1. Geen decor 

Deze voorstelling duurt 30 (inclusief verwelkomen sinterklaas).

"Aanrader"
Super leuke show, iedereen heeft genoten van het begin tot aan het einde. Echt een aanrader!
Landal Green Parks
"Prachtige show"
Het was een geweldige show die jullie hebben gedaan. Alle kinderen hebben ervan genoten. Super bedankt voor al je inzet!
National Oilwell Varco
"Top interactie"
De 3e keer dat wij jullie geboekt hebben. Weer een erg leuke show. De combinatie, goochelaar en piet is erg leuk. Vooral de interactie met elkaar en de kinderen.
Gamko
Cookie opeten?