Sinterklaasshow boeken

Maak ook van het voorprogramma een feestje! 

Betoverd speelgoed...

Goochelaar Jeffrey speelt zijn voorstelling in de pakjeskamer, maar hij wordt al snel verstoord door een Piet. De keuken is vol, daarom moeten er ingrediënten (zoals eieren en zakken kruidnoten) dingen in de pakjeskamer worden neergezet. Al snel ontdekt Jeffrey een groot object wat is bedekt met een doek. En staat bij "Afblijven". 


De Piet raakt in paniek als Jeffrey het doek van het cadeau eraf wilt halen. Hij vertelt dat er een groot cadeau onder zit. In het cadeau zit het speelgoed voor pakjesavond, maar deze is betoverd. De Piet heeft dat perrongeluk gedaan bij het oefenen van een goocheltruc. 


De Piet en de goochelaar bekijken het speelgoed. En daar gebeuren rare dingen mee.... Samen met de kinderen proberen ze het speelgoed weer normaal te krijgen. Maar gaat dat wel lukken voordat sinterklaas er is? Want sinterklaas mag dit natuurlijk niet weten. Als dat maar goed gaat...


"Betoverd speelgoed" 

  • Interactief en grappig
  • Geluidsinstallatie 
  • Muziek bij binnenkomst kinderen 
  • Rook en lichteffecten 
  • Groot decor (4 bij 3 meter)
  • Aan het einde van de voorstelling sinterklaas verwelkomen... 

Het decor kan blijven staan als sinterklaas zijn programma gaat uitvoeren.


Deze voorstelling duurt 30 of 45 minuten

Power Magic

Heb je minder budget voor een grote voorstelling (zoals hierboven). Boek dan de korte voorstelling "Power Magic". Dit is een interactieve en grappige goochelvoorstelling met Goochelaar Jeffrey (en Piet). 


Ze nemen de kinderen mee in een magische 30 minuten. De kinderen hebben bijna geen tijd om bij te komen van het lachen. En vallen van de ene in de ander verbazing. 


"Power Magic"

  • Geluidsinstallatie 
  • Muziek bij binnenkomst kinderen 
  • Te boeken met GoochelPiet 

Let op: 

  1. Geen decor 

Deze voorstelling duurt 30 minuten (inclusief verwelkomen sinterklaas).

"Aanrader"
Super leuke show, iedereen heeft genoten van het begin tot aan het einde. Echt een aanrader!
Landal Green Parks
"Prachtige show"
Het was een geweldige show die jullie hebben gedaan. Alle kinderen hebben ervan genoten. Super bedankt voor al je inzet!
National Oilwell Varco
"Top interactie"
De 3e keer dat wij jullie geboekt hebben. Weer een erg leuke show. De combinatie, goochelaar en piet is erg leuk. Vooral de interactie met elkaar en de kinderen.
Gamko