Sinterklaasshow boeken? Interactief | Speciale effecten | Humor
arrow_drop_up arrow_drop_down

Sinterklaasshow boeken

Ideaal voorprogramma! 

Professionele
sinterklaasshow met decor

Een show met
interactie en humor 

Met een goochelpiet

Betoverd speelgoed....

Goochelaar Jeffrey wordt tijdens zijn show gestoord door een Piet. De Piet is in paniek.... Hij heeft een cadeau gevonden met daarin speelgoed voor pakjesavond. Maar dat speelgoed is betoverd.


De Piet en de goochelaar bekijken het speelgoed. En daar gebeuren rare dingen mee.... Samen met de kinderen proberen ze het speelgoed weer normaal te krijgen. Maar gaat dat wel lukken voordat sinterklaas er is? 


Een interactieve goochelshow met humor, speciale effecten en muziek.


Duur show: 40 a 45 minuten


De verdwenen sleutel

De politie heeft de opdracht gekregen om een zak met cadeautje te bewaken. De zak gaat in een kluis op het kantoor van de politieagent. Zonder dat de politieagent het in de gaten heeft is er een boef die de sleutel van de kluis probeert te stelen. Op het moment dat de boef bijna bij de kluis is ontdekt hij dat de sleutel weg is…. Waar is de sleutel?


Ook de politieagent ontdekt dat de sleutel weg is…. Zowel de politieagent als de boef gaan op zoek naar de sleutel. Dit zorgt voor een spannend avontuur met grappige momenten.


Een bijzonder mix tussen spanning, beleving, interactie en humor! Deze verhaallijn wordt gespeeld met 2 spelers.


Duur show:40 a 45 minuten

"Aanrader"
Super leuke show, iedereen heeft genoten van het begin tot aan het einde. Echt een aanrader!
Landal Green Parks
"Prachtige show"
Het was een geweldige show die jullie hebben gedaan. Alle kinderen hebben ervan genoten. Super bedankt voor al je inzet!
National Oilwell Varco
"Top interactie"
De 2e keer dat wij jullie geboekt hebbent. Weer een erg leuke show. De combinatie, goochelaar en piet is erg leuk. Vooral de interactie met elkaar en de kinderen.
Gamko
Cookie opeten?