arrow_drop_up arrow_drop_down

Sinterklaasshow boeken

Een grappige, interactieve en magisch voorprogramma 

Ook het voorprogramma moet een feestje zijn toch?

De kinderen zijn in spanning aan het wachten op sinterklaas en zijn pieten. Jeffrey heeft de opdracht gekregen om alles klaar te zetten voordat sinterklaas komt. Een prachtig decor staat klaar. De laatste dingen moeten nog worden neergezet, maar dan.... Jeffrey ontdekt een heel groot object met een doek eroverheen. Jeffrey is nieuwsgierig en wil graag weten wat er onder het doek staat.  


Samen met de kinderen halen ze het doek eraf. Het blijkt een heel groot cadeau te zijn. Hierin zit speelgoed... Alleen het speelgoed is betoverd... Dit speelgoed is natuurlijk voor pakjesavond.... Dit moet natuurlijk wel opgelost worden voordat sinterklaas komt. Gaat dit lukken voordat sinterklaas komt? 


"Betoverd speelgoed" is een interactieve, grappige en magische voorstelling met...
  • Geluidsinstallatie 
  • Muziek bij binnenkomst kinderen 
  • Rook en lichteffecten 
  • Decor 
  • Goochelaar Jeffrey (13 jaar in het vak) 
  • Aan het einde van de voorstelling sinterklaas verwelkomen... (in overleg) 

Deze voorstelling duurt 30-35 minuten

Bovenstaande voorstelling met GoochelPiet

Goochelaar Jeffrey wordt tijdens zijn show gestoord door een Piet. De Piet is in paniek.... Hij heeft een cadeau gevonden met daarin speelgoed voor pakjesavond. Maar dat speelgoed is betoverd.


De Piet en de goochelaar bekijken het speelgoed. En daar gebeuren rare dingen mee.... Samen met de kinderen proberen ze het speelgoed weer normaal te krijgen. Maar gaat dat wel lukken voordat sinterklaas er is? 


Een interactieve goochelshow met humor, speciale effecten en muziek.


Duur show: 40 a 45 minuten


"Aanrader"
Super leuke show, iedereen heeft genoten van het begin tot aan het einde. Echt een aanrader!
Landal Green Parks
"Prachtige show"
Het was een geweldige show die jullie hebben gedaan. Alle kinderen hebben ervan genoten. Super bedankt voor al je inzet!
National Oilwell Varco
"Top interactie"
De 3e keer dat wij jullie geboekt hebben. Weer een erg leuke show. De combinatie, goochelaar en piet is erg leuk. Vooral de interactie met elkaar en de kinderen.
Gamko
Cookie opeten?