goocheldoos kopen

Goocheldoos kopen?

Welke goocheldoos kan je het beste kopen?

goocheltrucs

Veel verschillende goocheldozen

Je bent op zoek naar een goocheldoos voor je zoon/dochter of voor iemand anders. Op internet of in de winkel zoek je naar een goocheldoos. Het is je waarschijnlijk al opgevallen dat er heel veel verschillende goocheldozen verkrijgbaar zijn. Van kleine dozen voor een paar euro tot grote dozen van een paar tientjes. Goocheldozen met of zonder dvd. En dan verschillen de goocheldozen ook nog eens met het aantal trucs die erin zitten. Bij de ene doos krijg je 3 trucs en bij de ander meer dan 200. Zitten er dan echt 200 goocheltrucs in? En welke goocheldoos is nu het beste om te kopen? Is een paar euro uitgeven voor een goocheldoos al genoeg? Of kan je beter een goocheldoos kopen die wat duurder is?


Allemaal vragen die je na een zoektocht in je hoofd hebt zitten. Op deze pagina geef ik je antwoord op de vraag; Wat zijn de verschillen tussen de goocheldozen? En nog veel belangrijker welke goocheldoos is voor jouw het beste om te kopen? 

beste goocheldoos

Welke soort goocheldoos?

Voordat je een goocheldoos gaat kopen is het eerst handig om te weten waarvoor je de goocheldoos koopt. Ja, natuurlijk omdat de persoon graag wil leren goochelen.... We gaan er even vanuit dat je op zoek bent naar een goocheldoos voor je zoon/dochter. Wil je kind proeven van het goochelvak? Dus kijken of het wat voor hem/haar is? Of wil je kind heel graag goochelaar worden?

Het Goochelvak ontdekken 

Indien het kind wil kijken of goochelen wat voor hem/haar is dan kan je beter een kleine goocheldoos kopen met een aantal trucs. Dat kan je kopen in de (speelgoed)winkel. 


Een volgende stap 

Het kan natuurlijk ook zijn dat je op zoek bent naar de volgende stap. Je kind heeft bijvoorbeeld al filmpjes bekeken op internet, maar wil graag nu andere trucs leren.  Of heeft al een goocheldoos uit de speelgoedwinkel.  Droomt je kind om goochelaar te worden, de nieuwe Hans Klok, Rob & Emiel of Victor Mids? Dan is het een goed idee om een speciale goocheldoos kopen die niet te koop zijn in de speelgoedwinkels.

zelfvertrouwen goochelen

Goochelen heeft zelfvertrouwen!

Wist je trouwens dat je bij een goocheldoos niet alleen leert goochelen? Goochelen helpt kinderen namelijk ook in hun ontwikkeling. Kinderen ontwikkelen namelijk meer zelfvertrouwen, discipline en sociale vaardigheden, door te goochelen.


Jarenlang was ik erg onzeker.  Ik was niet alleen erg verlegen, maar ik had ook weinig zelfvertrouwen. Totdat ik ging goochelen! Ik kon namelijk dingen die andere kinderen van mijn leeftijd niet konden. Dit gaf mij veel zelfvertrouwen.

Welke trucs ga je leren?

Je ontvangt al het materiaal om 10 toffe goocheltrucs te kunnen uitvoeren. Op een .speciale web pagina staan de instructievideo's. De trucs worden stap voor stap uitgelegd. Wat ga je leren?


 • Een munt onder de ogen van een toeschouwer laten verdwijnen 
 • Gedachten lezen 
 • Suiker in een flits laten verdwijnen 
 • Een touw herstellen, nadat deze is doorgeknipt 
 • Toffe kaartentrucs 
 • Super snel rekenen 


Inhoud goocheldoos

De 10 goocheltrucs die je leert zijn trucs met alledaagse voorwerpen. Hierbij moet je denken aan een theedoek, speelkaarten, trouw, enveloppen enz. Al het materiaal zit al in de goocheldoos. Je kan dus direct starten.

De kracht van de goocheldoos 3.0 zit hem in de persoonlijke hulp. Mocht je vragen hebben, dan kan je contact opnemen met Jeffrey. Ik zal je persoonlijk helpen zonder extra kosten!


Geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar. Je hebt geen goochelervaring nodig. 

24,97

Goocheldoos 3.0

Waarom deze goocheldoos bestellen?

 • Video uitleg van de trucs (verborgen pagina) 
 • Materiaal inbegrepen, direct starten 
 • Inhoud is anders dan de speelgoed goocheldozen
 • Hulp vragen aan Goochelaar Jeffrey mogelijk
 • Bonus truc (video) 
 • GRATIS verzending, levertijd binnen 2-3 werkdagen (DPD brievenbuspost)