Kindervoorstelling boeken

Het theatergevoel op locatie!

15 jaar in het vak

Voor scholen, theaters, bibliotheken en meer

Interactief en grappig

Bekijk hieronder alle kindervoorstellingen

Goochelvoorstelling "De magische schatkist van..."

Jeffrey gaat verhuizen en is op zolder druk bezig om zijn verhuisdozen in te pakken. Maar hij komt een heel bijzonder object tegen, een (oude) schatkist. Deze is van Tovenaar Pinpadina geweest. Het is een magische schatkist vol goocheltrucs. 


Jeffrey wil natuurlijk graag weten wat er in de schatkist zit. En hij gaat samen met jou op ontdekkingsreis. Het is een interactieve, grappige en magische goochelvoorstelling met rook- en geluidseffecten. Geschikt voor kinderen van 4-10 jaar. 


Een voorstelling met veel interactie, humor en gezelligheid! Een show waarbij de kinderen meegaan in een nieuw 'sprookje'!


Advies Leeftijd: 4-10 jaar

Duur voorstelling: 1 uur 

Speelvlak: Minimaal 5 bij 3 meter 

Tarief: vanaf € 495,- excl. 9% BTW

Goochelvoorstelling

"Wat wil je later worden?"

Al vanaf een jonge leeftijd zijn kinderen bezig met de vraag "Wat wil je later worden". Er zijn verschillende beroepen waaruit je kan kiezen. Beroepen is het hoofdthema van deze voorstelling. Wil je de kinderen op een leuke manier betrekken bij het thema dan is deze voorstelling zeer geschikt (ao voor scholen en bibliotheken).


Wat wil je later worden?
Jeffrey is aan het slapen in zijn slaapkamer. Plots wordt hij wakker gemaakt. Jeffrey geeft zich verslapen en verteld dat hij heeft gedroomd over verschillende beroepen. Schilder, wetenschapper, circus directeur enz. Tijdens de voorstelling wordt je meegenomen in de dromen van Jeffrey. In de voorstelling “tovert” Jeffrey zicht razend snel om in het beroep waar hij over heeft gedroomd. Het is niet  zomaar een voorstelling, nee een magische voorstelling!


Advies Leeftijd: 4-10 jaar

Duur voorstelling: 45 minuten  

Speelvlak: Minimaal 5 bij 3 meter 

Tarief: vanaf € 495- excl. 9% BTW

Goochelvoorstelling

"Lezen is magisch"

Het is bedtijd voor Jeffrey. Hij strompelt langzaam naar bed. Eigenlijk wil hij helemaal nog niet slapen. Naast zijn bed staat namelijk een kast vol met boeken. Hij is bezig aan een heel spannend boek. Dit gaat over o.a. een circusdirecteur, dierendokter en politie. Ze beleven samen de spannendste avonturen. En maken grappige en magische momenten mee.


Jeffrey gaat toch stiekem verder in zijn boek lezen. Alleen gebeurd er telkens wat vreemds. Als hij een stukje heeft gelezen wordt Jeffrey zelf het personage van het boek. Hij is dat zelf de circusdirecteur uit het boek. Hij beleeft het verhaal dan in het echt.


Deze goochelvoorstelling is interactief, grappig en magisch. Met als rode draad “(voor)lezen”. Jeffrey wil meegeven dat lezen heel magisch kan zijn. Je bent dat even in een andere wereld.


Advies Leeftijd: 4-10 jaar

Duur voorstelling: 45 minuten  

Speelvlak: Minimaal 5 bij 3 meter 

Tarief: vanaf € 495- excl. 9% BTW

Goochelvoorstelling "Het magische Gi-ga-groene bos"

Met deze voorstelling worden de leerlingen op een grappige en magische manier betrokken bij de Kinderboekenweek 2022 (Gi-ga-groen). Ook zijn er educatieve onderdelen in de voorstelling verwerkt. Zoals afval en weetjes over dieren.


Een boswachter is blij met de nieuwe boomhut waar alle kinderen gebruik van kunnen maken. Hij gaat dit om een feestelijke manier openen. Alleen gaat dit niet helemaal volgens plan. Gelukkig komt dit toch nog goed. Ná de feestelijke opening gaat de boswachter op ontdekkingstocht. Wat kan je allemaal tegen komen in het bos? Aan de hand van afbeeldingen uit zijn boek verteld de boswachter op magische manier over o.a. een lieveheersbeestje, rups en eekhoorn. Hij verteld weetjes over deze dieren en geeft uitleg hoe een rups tot vlinder komt.


Een interactieve, magische en leerzame voorstelling.    


Advies Leeftijd: 4-8 jaar

Duur voorstelling: 45 minuten  

Speelvlak: Minimaal 5 bij 3 meter 

Tarief: vanaf € 495- excl. 9% BTW

Kindervoorstelling "Paniek in de snoepfabriek" - TRY-OUT

Jeff, de fabrieksmedewerker is bezig om de snoepmachine te controleren. De tandwielen draaien,  lopende band loopt en de groene lamp brand. Alles loopt perfect. Plots krijgt Jeff een telefoontje van de baas. Wat zal er zijn? De baas verteld dat er een bestelling is binnengekomen van wel 1000 snoepdoosjes. En deze moeten vandaag nog af.


Jeff gaat snel aan de slag en laat de machine extra snel draaien. Alles lijkt goed te verlopen. Totdat de machine oververhit raakt. Hij slaat op hol… Niet lang daarna stoppen de tandwielen en lopende band met draaien. De lamp staat op rood! Geen goed teken. Jeff probeert samen met de kinderen de machine te maken, maar dit blijkt niet zo makkelijk te zijn.


Opeens ziet hij het, er is een tandwiel kwijt is. Zonder dat tandwiel werkt de machine niet. De kinderen en Jeff moeten op zoek naar het tandwiel. Gaat het op tijd lukken, zodat de machine weer gaan draaien. En de bestelling van 1000 snoep doosjes af komt?


In deze 45-minuten durende interactieve en grappige voorstelling gaan de kinderen mee op avontuur. De voorstelling is geschikt voor kinderen van 4-8 jaar (onder- en middenbouw) en heeft een groot decor met een werkende machine.


Dit is GEEN goochelvoorstelling 


Advies Leeftijd: 4-8 jaar

Duur voorstelling: 45 minuten  

Speelvlak: Minimaal 5 bij 3 meter 

Tarief: vanaf € 495- excl. 9% BTW


Let op: Deze voorstelling is t/m oktober als try-out te boeken. Krijg nu maximaal € 150,- korting op het bovenstaande tarief.

Voorstelling voor kinderen
Paniek in de snoepfabriek
goochelshow voor kinderen

Jeffrey heb ik geboekt voor onze event op koningsdag. "Ik kwam wat later aan en ik hoorde de kinderen al enthousiast schreeuwen en lachen. De kinderen gaan helemaal op in de show. Jeffrey betrekt ze ook echt bij de act die afgestemd is op de leeftijd van de kinderen"

Pet (organisatie koningsdag event)

Contactgegevens

Boek direct via mij

Telefoon: 06-811 30 407

E-mail: contact@goochelaarjeffrey.nl


Ook te boeken via