Voorstelling voor kinderen

Kindervoorstelling boeken

Het theatergevoel op locatie!

15+ jaar in het vak

Voorstelling voor kinderen

Voor scholen, theaters, bibliotheken en meer

Interactief en grappig

Ben je op zoek naar vermaak  voor een gelegenheid. Bijvoorbeeld tijdens een themaweek op school. Of zoek je vermaak tijdens een (kinder)evenement? 


De kinderen beleven het theater op locatie met de voorstellingen van Jeffrey Wijkhuisen. Hij verzorgt dit al ruim 15 jaar. De voorstellingen zijn interactief, komisch en hebben altijd een verhaallijn. Daarnaast speelt Jeffrey de voorstellingen altijd met een decor. Zo heb je echt het gevoel dat je naar het theater gaat.


Boek een van de voorstellingen en de kinderen gaan met een grote glimlach naar huis en hebben een onvergetelijke dag! 

Bekijk hieronder alle kindervoorstellingen

Goochelvoorstelling: De magische schatkist van...

Jeffrey heeft op zonder een schatkist gevonden van een oude Tovenaar. Wat zou hier in zitten? 

Doelgroep: 4-8 jaar 
Duur: ca. 45 minuten 
Tarief: vanaf € 550,- excl. 9% BTW

Goochelvoorstelling: Wat wil je later worden?

Voordat Jeffrey gaat slapen, gaat hij nog even lezen in zijn boek. Hier staan verhalen in over beroepen...

Doelgroep: 4-8 jaar
Duur: ca. 45 minuten
Tarief: vanaf € 550,- excl. 9% BTW

Goochelvoorstelling: Het magische bos

De boswachter gaat op ontdekking. Wat voor dieren zijn er? Hij verteld hier op magische wijze over.

Doelgroep: 4-8 jaar
Duur: ca. 45 minuten
Tarief: vanaf € 550,- excl. 9% BTW

Voorstelling voor kinderen

Kindervoorstelling: Paniek in de snoepfabriek

Jeff en Matt hebben een grote bestelling ontvangen. 1000 snoepjes, alleen de machine werkt niet mee!

Doelgroep: 4-8 jaar
Duur: ca. 45 minuten
Tarief: vanaf € 750,- excl. 9% BTW

Goochelvoorstelling: Bij mij thuis

Een nieuwe voorstelling met het thema van de Kinderboekweek 'Bij mij thuis'. Theatraal en interactief!

Doelgroep: 4-12 jaar
Duur: ca. 45 minuten
Tarief: vanaf € 550,- excl. 9% BTW

'De magische schatkist van...'

In deze goochelvoorstelling gaat Jeffrey verhuizen. Hij is op  zolder bezig om zijn verhuisdozen in te pakken. Alleen dan  komt hij een bijzonder object tegen, een (oude) schatkist. Deze is van Tovenaar Pinpadina geweest. Jeffrey wil natuurlijk graag weten wat er in de schatkist zit. En hij gaat samen met de kinderen de inhoud bekijken. Alleen moet hij natuurlijk ook nog verhuizen...


 Toch blijft de schatkist de aandacht van Jeffrey en de kinderen leerlingen trekken... De attributen die eruit komen zijn betoverd. Houten konijnen hebben ineens een andere kleur, een tijger en clown verdwijnen uit het circus, een schilderij krijgt ineens kleuren, een tekening begint te praten en nog veel meer magische momenten.


 • Duur voorstelling ca. 45 minuten
 • Advies leeftijd 4-8 jaar
 • Interactief en grappig 
 • Tarief vanaf € 550,- excl.. 9% BTW 
 • Meerdere voorstellingen achter elkaar mogelijk
"Jeffrey heeft mijn verwachtingen dik overtroffen! Wij wilde een voorstelling  dat de kinderen niet snel zouden gaan vergeten! De show van Jeffrey was geweldig. De kinderen deden dol blij mee. Leuke spannende details, met humor, geluid en zelfs grapjes voor de volwassenen. Ik heb Jeffrey leren kennen als een vriendelijke jongeman, die leuk is met de kinderen en engelengeduld heeft. Het was een voorstelling om nooit te vergeten. De kids praten er ná een paar weken nog steeds over! "  - Schoolvoorstelling - 
Voorstelling voor kinderen

'Wat wil je later worden?'

Al vanaf een jonge leeftijd zijn kinderen bezig met de vraag "Wat wil je later worden". Er zijn verschillende beroepen waaruit je kan kiezen. Beroepen is het hoofdthema van deze goochelvoorstelling.

Jeffrey moet van zijn moeder naar bed. Hij loopt zijn slaapkamer in het gaat slapen, maar dit lukt niet. Op zijn nachtkastje staat een boek over beroepen. Stiekem gaat hij verder in dit boek lezen, maar dat niet alleen. Het is nog leuker om de verhalen te vertellen aan de kinderen. Hij verteld leuke verhalen over een schilder, wetenschapper, circus directeur, dokter en meer. Tijdens het vertellen “tovert” Jeffrey zicht om in het beroep waar hij over leest.


 • Duur voorstelling ca. 45 minuten
 • Advies leeftijd 4-8 jaar
 • Interactief en grappig 
 • Thema: Beroepen
 • Tarief vanaf € 550,- excl.. 9% BTW 
 • Meerdere voorstellingen achter elkaar mogelijk
"Echt zo’n voorstelling waar kinderen later nog over praten. Wat hebben wij genoten. hebben Jeffrey gevraagd voor het dorpsfeest. Geen seconde spijt van gehad. Wij als ouders  hebben ook genoten maar wat natuurlijk het belangrijkste is: de kinderen zaten helemaal ‘in’ zijn show en mochten zelf ook meedoen. Twijfel je over welke goochelaar je moet boeken (er zijn er natuurlijk meer), boek Jeffrey! Je gaat er absoluut geen spijt van krijgen"
Wat wil je later worden

'Het magische bos'

Met deze voorstelling worden de kinderen op een grappige en magische manier betrokken bij het onderwerp 'De natuur (bos)'. Ook zijn er educatieve onderdelen in de voorstelling verwerkt. Zoals afval en weetjes over dieren.


Een boswachter is blij met de nieuwe boomhut waar alle kinderen gebruik van kunnen maken. Hij gaat dit om een feestelijke manier openen. Alleen gaat dit niet helemaal volgens plan. Gelukkig komt dit toch nog goed. Ná de feestelijke opening gaat de boswachter op ontdekkingstocht. Wat kan je allemaal tegen komen in het bos? Er komen allemaal magische dingen op zijn op zijn pad. 


Zo komt hij een lieveheersbeestje tegen die hij meer stippen tovert, krijgen houten konijnen ineens een andere kleur, en begint een getekende egel te praten.


 • Duur voorstelling ca. 45 minuten
 • Advies leeftijd 4-8 jaar
 • Interactief en grappig 
 • Thema: Bos/natuur
 • Tarief vanaf € 550- excl.. 9% BTW 
 • Meerdere voorstellingen achter elkaar mogelijk
Voorstelling voor kinderen

'Paniek in de snoepfabriek'

Jeff & Matt (fabrieksmedewerkers) zijn bezig om de snoepmachine te controleren. De tandwielen draaien, lopende band loopt en de groene lamp brand. Alles loopt perfect. Plots krijgen ze een telefoontje van de baas. Ze hebben een grote bestelling ontvangen van wel 1000 snoepjes.   


Jeff & Matt gaan snel aan de slag en laten  de machine extra snel draaien. Alles lijkt goed te verlopen. Totdat de machine oververhit raakt. Hij slaat op hol… Niet lang daarna stoppen de tandwielen en lopende band met draaien. De lamp staat op rood! Geen goed teken. Jeff & Matt proberen samen met de kinderen de machine te maken, maar dit blijkt niet zo makkelijk te zijn. Gaat het op tijd lukken, zodat de machine weer gaat draaien? En de bestelling op tijd klaar is?


 • Duur voorstelling ca. 45 minuten
 • Advies leeftijd 4-8 jaar
 • Komische en interactieve kindervoorstelling
 • Ook in sinterklaas en kerstversie te boeken
 • Tarief vanaf € 750,- excl.. 9% BTW 
 • Meerdere voorstellingen achter elkaar mogelijk
Bij mij thuis

'Nieuw huis, nieuw thuisgevoel - Kinderboekenweek 2023

'Nieuw huis, Nieuw thuisgevoel' is een theatrale goochelvoorstelling voor de hele school over zoeken naar het thuisgevoel. Deze voorstelling is gemaakt samen met een regisseur.


De kinderen ontmoeten de twee broers Jeff en Matt tussen de verhuisdozen. De broers delen in het nieuwe huis een slaapkamer, die nog ingericht moet worden. Jeff is wel klaar voor een nieuw avontuur, maar Matt vindt het vooral erg wennen. De kat, de planten en de meubels zijn hetzelfde. Het trapje naar de voordeur, het uitzicht vanuit het slaapkamerraam en de buren zijn anders.


De broers betrekken de kinderen bij hun zoektocht naar het thuisgevoel. Ze vragen de kinderen naar hun gewoontes thuis, of ze taken hebben en welk uitzicht zij gewend zijn. Tijdens het praten met de kinderen en uitpakken van verhuisdozen, komen de broers goocheltrucs tegen!


Jeffrey Wijkhuisen brengt het thema ‘bij mij thuis’ tot leven in een voorstelling vol verrassingen en humor. Op speelse wijze switcht hij van de ene broer naar de andere, en verwondert hij het publiek met interactieve goocheltrucs.


Heb je al vaker een goochelvoorstelling van Jeffrey Wijkhuisen geboekt? Deze voorstelling is helemaal nieuw! Nieuw decor, nieuw verhaal en nieuwe trucs. Geen enkele truc heb je in een andere goochelvoorstelling van Jeffrey gezien.


 • Duur voorstelling ca. 45 minuten
 • Groep 1 t/m 8
 • Theatrale, interactieve en leerzame voorstelling
 • Tarief vanaf € 550,- excl.. 9% BTW
 • Meerdere voorstellingen achter elkaar mogelijk

Hoe boek je een voorstelling?

Paniek in de snoepfabriek

Stap 1

Kies één voorstelling 

Stap 2

Neem contact op met mij (onderaan deze pagina of via de contact pagina). We plannen dan een datum of ik bekijk mijn beschikbaarheid voor de gewenste datum. 

Stap 3

Onderteken de overeenkomst met algemene voorwaarden en zorg op tijd voor de betaling.

Stap 4

De voorstelling gaat plaatsvinden! 

Waarom Goochelaar Jeffrey boeken?

Met de jarenlange ervaring is Jeffrey de expert op het gebied van kinder-entertainment. Zijn combinatie tussen humor en goochelen zorgt voor een onvergetelijke ervaring. De kinderen gaan met een grote glimlach naar huis. Of het nu gaat om een publiek van 10 kinderen of 100, het magisch feestje is altijd even groot!

 • Bijna 20 jaar ervaring 
 • Door heel Nederland en België inzetbaar 
 • Professioneel decor 
 • Voorstellingen hebben altijd een thema/verhaallijn 
 • Komisch, vriendelijk en denkt mee!

Contactgegevens

Boek direct via Jeffrey

Telefoon: 06-811 30 407

E-mail: contact@goochelaarjeffrey.nl


Ook te boeken via

Kindervoorstellingen

Hoe ver van te voren moet ik boeken?

Dat is afhankelijk voor welke periode. Ik adviseer minimaal 1 maand van te voren. Wil je weten of ik last-minute nog kan? Neem dan gerust contact met mij op. Wellicht heb ik nog ruimte in mijn agenda.

Kan ik meerdere voorstellingen achter elkaar boeken?

Ja, het is mogelijk om dezelfde voorstelling meerdere keren achter elkaar te boeken. En moet wel 30 minuten tussen elke voorstelling zitten. Elke volgende voorstelling (binnen 30 minuten) = € 250,- extra.

Voor welke leeftijd zijn de voorstellingen geschikt?

De meeste voorstellingen van 4-8 jaar, maar er zijn ook voorstellingen geschikt voor kinderen van 4-12 jaar. Zie bij elke voorstelling het advies leeftijd.

Heb je ook een voorstelling die geschikt is voor de hele school?

Ja, bij elke voorstelling staat het advies leeftijd. Overigens kan ik voor de bovenbouw klassen ook een workshop goochelen verzorgen.

Hoe vroeg kan een schoolvoorstelling starten?

Vanaf 09.00 uur