Schoolvoorstelling boeken

Het theatergevoel op locatie!

15+ jaar in het vak

Met een thema/verhaallijn

Interactief en grappig

Het theater gevoel op locatie

Ben je op zoek naar vermaak voor een thema(week) of ander gelegenheid. Bijvoorbeeld tijdens de Kinderboekenweek of afscheid van een leerkracht?


De kinderen beleven het theater op locatie met de voorstellingen van Jeffrey Wijkhuisen. Hij verzorgt dit al ruim 15 jaar. De voorstellingen zijn interactief, komisch en hebben altijd een verhaallijn. Daarnaast speelt Jeffrey de voorstellingen altijd met een decor. Zo heb je echt het gevoel dat je naar het theater gaat.


Boek een van de voorstellingen en de kinderen gaan met een grote glimlach naar huis en hebben een onvergetelijke dag! 

Bekijk hieronder alle kindervoorstellingen

De magische schatkist van...

Goochelvoorstelling

Duur: ca. 45minuten

Doelgroep: 4-8 jaar

Aantal spelers: 1 speler

Vanaf 495,- excl. 9% BTW

Wat wil je later worden?

Goochelvoorstelling

Duur: ca. 45 minuten

Doelgroep: 4-8 jaar

Aantal spelers: 1 speler.

Vanaf 495,- excl. 9% BTW

Het magische Gi-ga-groene bos

Goochelvoorstelling

Duur: ca. 45 minuten

Doelgroep: 4-8 jaar

Aantal spelers: 1 speler.

Vanaf 495,- excl. 9% BTW
Paniek in de snoepfabriek

Paniek in de snoepfabriek!

Kindervoorstelling

Duur: ca. 45 minuten

Doelgroep: 4-8 jaar

Aantal spelers: 2 spelers.

Vanaf 725,- excl. 9% BTW

'De magische schatkist van...'

In deze goochelvoorstelling gaat Jeffrey verhuizen. Hij is op  zolder bezig om zijn verhuisdozen in te pakken. Alleen dan  komt hij een bijzonder object tegen, een (oude) schatkist. Deze is van Tovenaar Pinpadina geweest. Jeffrey wil natuurlijk graag weten wat er in de schatkist zit. En hij gaat samen met de kinderen de inhoud bekijken. Alleen moet hij natuurlijk ook nog verhuizen...


 Toch blijft de schatkist de aandacht van Jeffrey en de kinderen leerlingen trekken... De attributen die eruit komen zijn betoverd. Houten konijnen hebben ineens een andere kleur, een tijger en clown verdwijnen uit het circus, een schilderij krijgt ineens kleuren, een tekening begint te praten en nog veel meer magische momenten.


 • Duur voorstelling ca. 45 minuten
 • Advies leeftijd 4-8 jaar
 • Interactief en grappig 
 • Tarief vanaf € 495,- excl.. 9% BTW 
 • Meerdere voorstellingen achter elkaar mogelijk
"Jeffrey heeft mijn verwachtingen dik overtroffen! Wij wilde een voorstelling  dat de kinderen niet snel zouden gaan vergeten! De show van Jeffrey was geweldig. De kinderen deden dol blij mee. Leuke spannende details, met humor, geluid en zelfs grapjes voor de volwassenen. Ik heb Jeffrey leren kennen als een vriendelijke jongeman, die leuk is met de kinderen en engelengeduld heeft. Het was een voorstelling om nooit te vergeten. De kids praten er ná een paar weken nog steeds over! "  - Schoolvoorstelling - 

'Wat wil je later worden?'

Al vanaf een jonge leeftijd zijn kinderen bezig met de vraag "Wat wil je later worden". Er zijn verschillende beroepen waaruit je kan kiezen. Beroepen is het hoofdthema van deze goochelvoorstelling.

Jeffrey moet van zijn moeder naar bed. Hij loopt zijn slaapkamer in het gaat slapen, maar dit lukt niet. Op zijn nachtkastje staat een boek over beroepen. Stiekem gaat hij verder in dit boek lezen, maar dat niet alleen. Het is nog leuker om de verhalen te vertellen aan de kinderen. Hij verteld leuke verhalen over een schilder, wetenschapper, circus directeur, dokter en meer. Tijdens het vertellen “tovert” Jeffrey zicht om in het beroep waar hij over leest.


 • Duur voorstelling ca. 45 minuten
 • Advies leeftijd 4-8 jaar
 • Interactief en grappig 
 • Thema: Beroepen
 • Tarief vanaf € 495,- excl.. 9% BTW 
 • Meerdere voorstellingen achter elkaar mogelijk
"Echt zo’n voorstelling waar kinderen later nog over praten. Wat hebben wij genoten. hebben Jeffrey gevraagd voor het dorpsfeest. Geen seconde spijt van gehad. Wij als ouders hebben ook genoten maar wat natuurlijk het belangrijkste is: de kinderen zaten helemaal ‘in’ zijn show en mochten zelf ook meedoen. Twijfel je over welke goochelaar je moet boeken (er zijn er natuurlijk meer), boek Jeffrey! Je gaat er absoluut geen spijt van krijgen"

'Het magische bos'

Met deze voorstelling worden de kinderen op een grappige en magische manier betrokken bij het onderwerp 'De natuur (bos)'. Ook zijn er educatieve onderdelen in de voorstelling verwerkt. Zoals afval en weetjes over dieren.


Een boswachter is blij met de nieuwe boomhut waar alle kinderen gebruik van kunnen maken. Hij gaat dit om een feestelijke manier openen. Alleen gaat dit niet helemaal volgens plan. Gelukkig komt dit toch nog goed. Ná de feestelijke opening gaat de boswachter op ontdekkingstocht. Wat kan je allemaal tegen komen in het bos? Er komen allemaal magische dingen op zijn op zijn pad. 


Zo komt hij een lieveheersbeestje tegen die hij meer stippen tovert, krijgen houten konijnen ineens een andere kleur, en begint een getekende egel te praten.


 • Duur voorstelling ca. 45 minuten
 • Advies leeftijd 4-8 jaar
 • Interactief en grappig 
 • Thema: Bos/natuur
 • Tarief vanaf € 495,- excl.. 9% BTW 
 • Meerdere voorstellingen achter elkaar mogelijk
Voorstelling voor kinderen

'Paniek in de snoepfabriek' - TRY-OUT

Jeff & Matt (fabrieksmedewerkers) zijn bezig om de snoepmachine te controleren. De tandwielen draaien, lopende band loopt en de groene lamp brand. Alles loopt perfect. Plots krijgen ze een telefoontje van de baas. Ze hebben een grote bestelling ontvangen van wel 1000 snoepjes.   


Jeff & Matt gaan snel aan de slag en laten  de machine extra snel draaien. Alles lijkt goed te verlopen. Totdat de machine oververhit raakt. Hij slaat op hol… Niet lang daarna stoppen de tandwielen en lopende band met draaien. De lamp staat op rood! Geen goed teken. Jeff & Matt proberen samen met de kinderen de machine te maken, maar dit blijkt niet zo makkelijk te zijn.

Gaat het op tijd lukken, zodat de machine weer gaan draaien.  Zodat de bestelling op tijd klaar staat?


 • Duur voorstelling ca. 45 minuten
 • Advies leeftijd 4-8 jaar
 • Komische en interactieve kindervoorstelling
 • Ook in sinterklaas en kerstversie te boeken
 • Tarief vanaf € 495,- excl.. 9% BTW 
 • Meerdere voorstellingen achter elkaar mogelijk

Hoe boek je een schoolvoorstelling?

Paniek in de snoepfabriek

Stap 1

Kies één voorstelling 

Stap 2

Neem contact op met mij (onderaan deze pagina of via de contact pagina). We plannen dan een datum of ik bekijk mijn beschikbaarheid voor de gewenste datum. 

Stap 3

Onderteken de overeenkomst met algemene voorwaarden en zorg op tijd voor de betaling.

Stap 4

De voorstelling gaat plaatsvinden! 

Waarom Goochelaar Jeffrey boeken?

Met de jarenlange ervaring is Jeffrey de expert op het gebied van kinder-entertainment. Zijn combinatie tussen humor en goochelen zorgt voor een onvergetelijke ervaring. De kinderen gaan met een grote glimlach naar huis. Of het nu gaat om een publiek van 10 kinderen of 100, het magisch feestje is altijd even groot!

 • Meer dan 15 jaar ervaring 
 • Door heel Nederland en België inzetbaar 
 • Professioneel decor 
 • Voorstellingen hebben altijd een thema/verhaallijn 
 • Komisch, vriendelijk en denkt mee!

Contactgegevens

Boek direct via Jeffrey

Telefoon: 06-811 30 407

E-mail: contact@goochelaarjeffrey.nl


Ook te boeken via

Kindervoorstellingen

Hoe ver van te voren moet ik boeken?

Dat is afhankelijk voor welke periode. Ik adviseer minimaal 1 maand van te voren. Wil je weten of ik last-minute nog kan? Neem dan gerust contact met mij op. Wellicht heb ik nog ruimte in mijn agenda.

Kan ik meerdere voorstellingen achter elkaar boeken?

Ja, het is mogelijk om dezelfde voorstelling meerdere keren achter elkaar te boeken. En moet wel 30 minuten tussen elke voorstelling zitten. Elke volgende voorstelling (binnen 30 minuten) = € 250,- extra.

Voor welke leeftijd zijn de voorstellingen geschikt?

De meeste voorstellingen van 4-8 jaar, maar er zijn ook voorstellingen geschikt voor kinderen van 4-12 jaar. Zie bij elke voorstelling het advies leeftijd.

Heb je ook een voorstelling die geschikt is voor de hele school?

Ja, bij elke voorstelling staat het advies leeftijd. Overigens kan ik voor de bovenbouw klassen ook een workshop goochelen verzorgen.

Hoe vroeg kan een schoolvoorstelling starten?

Vanaf 09.00 uur