Een onvergetelijk kinderfeestje

Een workshop goochelen bij je thuis 

Meer dan alleen een workshop...

Ben je op zoek naar een goochelaar voor een kinderfeestje? En wil je iemand inhuren die de kinderen een lange tijd bezighouden? Wil je zelf ook genieten van het feestje?


Goochelaar Jeffrey verzorgd al bijna 20 jaar workshops op kinderfeestjes. Een feestelijke goochelshow, vol grapjes, verwondering en gezelligheid. Inderdaad, dat is een onvergetelijk kinderfeestje. Zonder dat het veel moeite hoeft te kosten, want ik neem veel uit handen.

"Wij waarderen het met 5 sterren"
Het feestje is zeker naar wens verlopen. We hebben van alle ouders terug gehoord dat de jongens thuis de trucs van de workshop hebben laten zien. Wat ons vooral bijblijft is de interactie met de jongens; je speelt goed in op hun reacties, negeert deze wanneer nodig :-) en op het eind volgt dan toch de verrassing / climax. Je bouwt het heel goed op met eigenlijk een minimum aan attributen. De volgorde is goed uitgedacht; eerst zelf aan de gang laten gaan, dan popcorn en limonade en tot slot de voorstelling.!
- Hein -
"Perfecte workshop"
Superleuke middag hebben de kinderen gehad. Jeffrey weet op een leuke en rustige manier de kinderen te boeien en bij de les te houden.


- Jarige 10 jaar -

Leren van een echte goochelaar!

Stap in de magische wereld van goochelen met Goochelaar Jeffrey Wijkhuisen! De workshop biedt kinderen de kans om de basis van goocheltrucs te ontdekken en te leren. Jeffrey, een meester in zijn vak, onthult leuke beginners-goocheltrucjes en legt stap voor stap uit hoe ze werken. Maar daar stopt het niet!


Na de uitleg mogen de kinderen zelf aan de slag, onder begeleiding van Jeffrey. Met zijn expertise zullen ze al snel zelfvertrouwen opbouwen en de trucs onder de knie krijgen. Elk kind ontvangt alle geleerde goocheltrucs en de benodigde materialen, zodat ze hun magische vaardigheden kunnen blijven oefenen en verbeteren.


Advies leeftijd: Vanaf 9 jaar, zoek je iets voor kinderen van 4-8 jaar? Boek dan het goochelfeestje.

Feestelijk lekkers....

Bij een feestje hoort natuurlijk wat lekkers. Ik neem graag mijn spectaculaire limonade fontein met led verlichting en een popcorn machine mee. Zo kan ik ook iedereen laten zien hoe popcorn gemaakt wordt. Wedden dat alle vriendjes en vriendinnetjes dat leuk vinden?

Showtime!

Als afsluiting kan Jeffrey ook een klein showtje geven van zijn indrukwekkende trucs. Helaas mogen deze alleen niet verklapt worden :)

Luxe workshop

(max. 2 uur) 

  • Workshop Goochelen 
  • Popcornmachine & Limonadefontein
  • Goochelshow


Vanaf 375,-
Boeken

Standaard workshop

(ca. 1,5 uur)

  • Workshop Goochelen
  • Popcornmachine & Limonadefontein
Vanaf 325,-
Boeken

Basis workshop

(ca. 45 minuten)

  • Workshop Goochelen
Vanaf 275,-

Wil je een workshop-feestje boeken? Vul het onderstaande in...

                               

Workshop goochelen

Wat is je werkgebied?

Ik verzorg door heel Nederland en België kinderfeestjes.

Kan het kinderfeestje ook bij ons in de woonkamer?

Ja! Het is wel belangrijk dat alle kinderen aan een grote tafel kunnen zitten. En eventueel een plek voor de limonadefontein en popcornmachine.

Voor welke leeftijd is het geschikt?

Voor kinderen vanaf 9 jaar. Voor kinderen van 4-8 jaar adviseer ik het goochelfeestje.

Er staat "Vanaf" wat zijn de kosten die erbij komen?

Bij kinderfeestjes van maximaal 12 kinderen komen er geen extra kosten bij (met uitzondering van eventueel reiskosten). Bij meer dan 12 kinderen betaal je € 5,- per extra kind. Dus bij 14 kinderen betaal je € 10,- extra.

Bereken je reiskosten en/of parkeerkosten?

Bij meer dan 50 km reizen (vanuit Etten-Leur) komen er extra reiskosten bij. Parkeerkosten en tol-kosten worden ook in rekening gebracht. Wil het het totaalbedrag weten, neem dan contact op.