Goochelaar Etten-Leur

Zoek je een goochelaar voor in Etten-Leur?

Ja, bekijk de mogelijkheden

Goochelaar Jeffrey Wijkhuisen verzorgt goochelshows voor kinderen op o.a kinderfeestjes, evenementen, scholen.


De kinderen beleven een unieke ervaring. De show zit vol met interactie en humor. Hierdoor liggen ze in de show helemaal in een deuk van het lachen. Tijdens de show mogen de kinderen meehelpen. Dit onthouden ze heel lang! Regelmatig komen kinderen achteraf naar mij toe om te vertellen hoe leuk ze dat vonden.


Jeffrey is hij al diverse malen op TV geweest. Waaronder Wedden dat ik het kan, Holland's Got Talent en De Wereld Draait Door. 

Waarom Goochelaar Jeffrey?

11 jaar ervaring 

Verzorgt goochelshows op evenementen, kinderfeestjes, scholen, communifeestjes en meer.

100+ shows per jaar 

Heeft in 2016, 2350 kinderen laten lachen!

Zorgt voor een onvergetelijke dag!

De mogelijkheden 

Goochelshow
Tovenaar Pinapdina (4-8 jaar)

Wij hebben een professionele en interactieve goochelshow voor kinderen van

4 tot 8 jaar. Ons meest geboekte show in Etten-Leur is de Goochelshow Tovenaar Pinpadina. Een goochelshow met een verhaal over een oude Tovenaar. Tijdens deze goochelshow gaat Jeffrey met hulp van de kinderen de goochelraadsels/mysteries proberen te ontrafelen, die uit de schatkist komen!. Zal dit gaan lukken???


Een show met veel interactie, humor en gezelligheid! Een show waarbij de kinderen meegaan in een nieuw ‘sprookje’. Deze show is geschikt voor grote en kleine groepen.

Workshop Goochelen

In deze workshop goochelen leert Jeffrey de kinderen leuke beginners-goochel trucjes. Tijdens de workshop goochelen wordt verteld hoe de goocheltrucs in zijn werk gaan. Na de uitleg mogen de kinderen zelf oefenen. Met de hulp van Jeffrey, zullen ze de goocheltrucs snel onder de knie krijgen. 


Ná de workshop krijgen de kinderen ALLE goocheltrucs en de bijbehorende materialen mee naar huis. En wie weet staan deze kinderen later ook voor een groot publiek. Jeffrey besteedt ook veel aandacht aan de presentatie en techniek. Dat is het Unieke van deze workshop goochelen!

Straat-goochelen

Goochelaar Jeffrey kan je ook inzetten om winkelend kinder-publiek te entertainen. Bijvoorbeeld op een koopzondag, Jeffrey zal dan afwisselend op verschillende plekken in het winkelgebied gaan staan.


Goochelaar Jeffrey zal dan goocheltrucs gaan vertonen voor zowel jongere kinderen, als de iets oudere kinderen. Indien mogelijk kan je er voor kiezen om show tijden te gaan gebruiken. Dit betekend dat er op verschillende tijden een act wordt opgevoerd.


De diverse mogelijkheden zijn uiteraard te bespreken.

Door de interactie met het winkelende publiek kan het zijn dat er soms grote groepen mensen rond de werkplek van Jeffrey staan.

Goochelaar boeken in
Etten-Leur