Goocheldoos kopen?

Met deze goocheldoos wordt jouw kind een
nog betere goochelaar!

Wat krijg je?

Goocheldoos kopen

Goocheltrucs en...

Je ontvangt al het materiaal om 10 toffe goocheltrucs te kunnen uitvoeren. Op een .speciale web pagina staan de instructievideo's. De trucs worden stap voor stap uitgelegd. Wat ga je leren?

  • Een munt onder de ogen van een toeschouwer laten verdwijnen 
  • Gedachten lezen 
  • Suiker in een flits laten verdwijnen 
  • Een touw herstellen, nadat deze is doorgeknipt 
  • Toffe kaartentrucs 
  • Super snel rekenen 

Kom in contact met een professionele goochelaar

Heb je een vraag over een bepaalde truc? Je mag Goochelaar Jeffrey contacten per e-mail of WhatsApp met je vragen.

Echt een leuke goocheldoos. Veel trucs die ik nog niet wist!
Er zitten heel veel verschillende trucs in de goocheldoos. Dan maakt het extra leuk.
Ik heb ook veel gehad aan e-mail contacten. Was heel leerzaam

Sam (8 jaar)

Leuke inhoud, leuke trucs en een super uitleg. Alles wordt zeer rustig en goed uitgelegd.
De trucs met het touw was erg lastig. Maar met de hulp van Jeffrey is het toch gelukt. En je had mij nog een extra tip gegeven. Dat werkt nog steeds goed! 

Femke (11 jaar)

Goochelen helpt bij de ontwikkeling van kinderen

Wist je trouwens dat je bij een goocheldoos niet alleen leert goochelen? Goochelen helpt kinderen namelijk ook in hun ontwikkeling. Kinderen ontwikkelen namelijk meer zelfvertrouwen, discipline en sociale vaardigheden, door te goochelen. Goochelen zou zelf beter helpen dan door traditionele schoolvakken. Dit beweren Britse onderzoekers (waaronder Richard Wiseman) van de Hertfordshire University. In Groot-BrittanniĆ« krijgen kinderen iedere week speciale lessen om hen sociale vaardigheden aan te leren. Alhoewel deze lessen het zelfvertrouwen van kinderen stimuleren, blijkt het effect van een goochelles veel groter te zijn. 


Uit ervaring kan ik het bevestigen.....

Jarenlang was ik een onzekere jongen. Ik was niet alleen erg verlegen, maar ik had ook weinig zelfvertrouwen. Totdat ik ging goochelen! Ik kreeg daardoor veel zelfvertrouwen. Ik kon namelijk dingen die andere kinderen van mijn leeftijd niet konden. Dit gaf mij veel zelfvertrouwen. En dan heb ik het nog niet over de andere ontwikkelingen. Bijvoorbeeld discipline.

Als je een truc graag wilt kunnen dan moet je daar veel voor oefenen. En door veel te oefenen gaat de truc steeds makkelijker. Je krijgt zelfvertrouwen, maar krijgt ook meer discipline. Je gaat er 100% voor en stopt pas met het oefenen van de truc als je het heel goed kunt. En als het dan lukt geeft het echt een heel goed gevoel.

Bestel de goocheldoos 

  • 10 goocheltrucs
  • BONUS truc 
  • Alle materialen om de goocheltrucs te kunnen uitvoeren