Goochelshow voor Kinderen (Uniek, Interactief en Grappig) Aanrader!
Video Aspect Ratio: 4:1

Goochelshows voor kinderen

Een goochelshow die de kinderen nooit meer zullen vergeten! 

Tovenaar Pinpadina

Een goochelshow voor kinderen met een verhaal over Tovenaar Pinpadina. Lang geleden was deze tovenaar druk bezig met het bedenken van goochelraadsels. Op een dag was Tovenaar PINPADINA verdwenen.


Niemand heeft hem ooit nog terug gezien. Het enige wat bekend is, dat de goochelraadsels verstopt zijn in een schatkist....... Tijdens deze goochelshow gaat Jeffrey Wijkhuisen met hulp van de kinderen de goochelraadsels/mysteries proberen te ontrafelen, die uit de schatkist komen!. Zal dit gaan lukken???


Een show met veel interactie, humor en gezelligheid! Een show waarbij de kinderen meegaan in een nieuw 'sprookje'! Bij een kinderfeestje kan er ook ná de show ballonfiguren worden gemaakt voor de kinderen. 


Advies Leeftijd: 4-8 jaar | Duur show: 60 minuten

Tarief: vanaf € 175,-

goochelshow voor kinderen

Wat hebben wij genoten van de goochelshow. We hadden hem gevraagd voor het kinderfeestje van onze 6 jarige zoon. Geen seconde spijt van gehad. Wij als ouders (en oma en opa) hebben genoten maar wat natuurlijk het belangrijkste is: de kinderen zaten helemaal ‘in’ zijn show en mochten zelf ook meedoen. Dit was echt zo’n verjaardagsfeestje waar kinderen later nog over praten! Twijfel je over welke goochelaar je moet boeken (er zijn er natuurlijk meer), boek Jeffrey!! Je gaat er absoluut geen spijt van krijgen. Jeffrey, nogmaals bedankt

Marco (vader van Milan - 6 jaar)

goochelshow voor kinderen

The WOW Factor 

In deze goochelshow zitten vooral trucs met kaarten, getallen, magische balletjes en meer! In deze show bepalen de kinderen welke truc de WOW Factor krijgt. Ook een aantal kinderen krijgen een belangrijke rol in deze show! Deze kinderen mogen namelijk de goochelaar meehelpen.


Advies Leeftijd: vanaf 9 jaar | Duur show: 60 minuten

Tarief: vanaf € 175,-

Wat vonden de kinderen van de Goochelshow?

Vrijblijvende offerte aanvragen 

Andere contactmogelijkheden

Telefoon/WhatsApp: 06-81130407

E-mail sturen: info@goochelaarjeffrey.nl

Facebook bericht sturen, klik hier

Cookie opeten?