Goochelvoorstelling voor kinderen

Iets om nooit meer te vergeten! 

15 jaar in het vak

Het theatergevoel op locatie 

Interactief en grappig

Bekijk alle mogelijkheden

"De magische schatkist van... Tovenaar Pinpadina"

Jeffrey gaat verhuizen en is op zolder druk bezig om zijn verhuisdozen in te pakken. Maar hij komt een heel bijzonder object tegen, een (oude) schatkist. Deze is van Tovenaar Pinpadina geweest. Het is een magische schatkist vol goocheltrucs. 


Jeffrey wil natuurlijk graag weten wat er in de schatkist zit. En hij gaat samen met jou op ontdekkingsreis. Het is een interactieve, grappige en magische goochelvoorstelling met rook- en geluidseffecten. Geschikt voor kinderen van 4-10 jaar. 


Een voorstelling met veel interactie, humor en gezelligheid! Een show waarbij de kinderen meegaan in een nieuw 'sprookje'!


Advies Leeftijd: 4-10 jaar

Duur voorstelling: 1 uur 

Speelvlak: Minimaal 5 bij 3 meter 

Tarief: vanaf € 495,- excl. 9% BTW

"Wat wil je later worden?"

Al vanaf een jonge leeftijd zijn kinderen bezig met de vraag "Wat wil je later worden". Er zijn verschillende beroepen waaruit je kan kiezen. Beroepen is het hoofdthema van deze voorstelling. Wil je de kinderen op een leuke manier betrekken bij het thema dan is deze voorstelling zeer geschikt (ao voor scholen en bibliotheken).


Wat wil je later worden?
Jeffrey is aan het slapen in zijn slaapkamer. Plots wordt hij wakker gemaakt. Jeffrey geeft zich verslapen en verteld dat hij heeft gedroomd over verschillende beroepen. Schilder, wetenschapper, circus directeur enz. Tijdens de voorstelling wordt je meegenomen in de dromen van Jeffrey. In de voorstelling “tovert” Jeffrey zicht razend snel om in het beroep waar hij over heeft gedroomd. Het is niet  zomaar een voorstelling, nee een magische voorstelling!


Advies Leeftijd: 4-10 jaar

Duur voorstelling: 45 minuten  

Speelvlak: Minimaal 5 bij 3 meter 

Tarief: vanaf € 495- excl. 9% BTW

"Lezen is magisch"

Het is bedtijd voor Jeffrey. Hij strompelt langzaam naar bed. Eigenlijk wil hij helemaal nog niet slapen. Naast zijn bed staat namelijk een kast vol met boeken. Hij is bezig aan een heel spannend boek. Dit gaat over o.a. een circusdirecteur, dierendokter en politie. Ze beleven samen de spannendste avonturen. En maken grappige en magische momenten mee.


Jeffrey gaat toch stiekem verder in zijn boek lezen. Alleen gebeurd er telkens wat vreemds. Als hij een stukje heeft gelezen wordt Jeffrey zelf het personage van het boek. Hij is dat zelf de circusdirecteur uit het boek. Hij beleeft het verhaal dan in het echt.


Deze goochelvoorstelling is interactief, grappig en magisch. Met als rode draad “(voor)lezen”. Jeffrey wil meegeven dat lezen heel magisch kan zijn. Je bent dat even in een andere wereld.


Advies Leeftijd: 4-10 jaar

Duur voorstelling: 45 minuten  

Speelvlak: Minimaal 5 bij 3 meter 

Tarief: vanaf € 495- excl. 9% BTW

"Het magische Gi-ga-groene bos"

Met deze voorstelling worden de leerlingen op een grappige en magische manier betrokken bij de Kinderboekenweek 2022 (Gi-ga-groen). Ook zijn er educatieve onderdelen in de voorstelling verwerkt. Zoals afval en weetjes over dieren.


Een boswachter is blij met de nieuwe boomhut waar alle kinderen gebruik van kunnen maken. Hij gaat dit om een feestelijke manier openen. Alleen gaat dit niet helemaal volgens plan. Gelukkig komt dit toch nog goed. Ná de feestelijke opening gaat de boswachter op ontdekkingstocht. Wat kan je allemaal tegen komen in het bos? Aan de hand van afbeeldingen uit zijn boek verteld de boswachter op magische manier over o.a. een lieveheersbeestje, rups en eekhoorn. Hij verteld weetjes over deze dieren en geeft uitleg hoe een rups tot vlinder komt.


Een interactieve, magische en leerzame voorstelling.    


Advies Leeftijd: 4-8 jaar

Duur voorstelling: 45 minuten  

Speelvlak: Minimaal 5 bij 3 meter 

Tarief: vanaf € 495- excl. 9% BTW

goochelshow voor kinderen

Jeffrey heb ik geboekt voor onze event op koningsdag. "Ik kwam wat later aan en ik hoorde de kinderen al enthousiast schreeuwen en lachen. De kinderen gaan helemaal op in de show. Jeffrey betrekt ze ook echt bij de act die afgestemd is op de leeftijd van de kinderen"

Pet (organisatie koningsdag event)

Contactgegevens

Boek direct via mij

Telefoon: 06-811 30 407

E-mail: contact@goochelaarjeffrey.nl


Ook te boeken via