Kindergoochelaar gezocht?

Een interactieve goochelshow of workshop.

Ideaal te boeken voor

Kinderfeestjes, scholen, evenementen,
buitenschoolse opvang en meer!

11 jaar

Ervaring in het geven van goochelshows en workshops. 

Klein of groot

Of we nu 4 kinderen zijn of 400,
dat maakt niet uit!

De kinderen en hebben erg genoten van de show. Na afloop zijn er ook nog de mooiste creaties gemaakt van ballonnen kortom een echte aanrader!!

Communiefeest van Jaro

De kinderen waren erg enthousiast, er was veel interactie met het publiek en ook de ouders hebben erg gelachen.

Buurtfeest te Breda

De manier waarop Jeffrey omgaat met de kinderen en hun steeds weer weet te boeien, is fascinerend. Kortom een waanzinnig leuke show en van ons een dikke duim!

Vader van jarige zoon

Goochelshow 

Een goochelshow voor kinderen met een verhaal over Tovenaar Pinpadina. Lang geleden was deze tovenaar druk bezig met het bedenken van goochelraadsels. Op een dag was Tovenaar PINPADINA verdwenen.


Niemand heeft hem ooit nog terug gezien. Het enige wat bekend is, dat de goochelraadsels verstopt zijn in een schatkist....... Tijdens deze goochelshow gaat Jeffrey Wijkhuisen met hulp van de kinderen de goochelraadsels/mysteries proberen te ontrafelen, die uit de schatkist komen!. Zal dit gaan lukken???


Een show met veel interactie, humor en gezelligheid! Een show waarbij de kinderen meegaan in een nieuw 'sprookje'!


Advies Leeftijd: 4-8 jaar | Duur: 60 minuten

goochelshow voor kinderen

Workshop goochelen

In deze workshop goochelen leert Goochelaar Jeffrey Wijkhuisen de kinderen leuke beginners-goochel trucjes. Tijdens de workshop goochelen wordt verteld hoe de goocheltrucs in zijn werk gaan. Na de uitleg mogen de kinderen zelf oefenen.


Met de hulp van Jeffrey, zullen ze de goocheltrucs snel onder de knie krijgen. NĂ¡ de workshop krijgen de kinderen ALLE goocheltrucs en de bijbehorende materialen mee naar huis.


En wie weet staan deze kinderen later ook voor een groot publiek. Jeffrey besteedt ook veel aandacht aan de presentatie en techniek. Dat is het Unieke van deze workshop goochelen!


Advies leeftijd: Vanaf 8 jaar | Duur: vanaf 1 uur 

Kindergoochelaar boeken?