Wacht nog heel even...

Ken je mijn YouTube kanaal al? Ik maak hele toffe jeugdprogramma's!

Page content

Goochelaar boeken

Goochelaar boeken? Dat is op deze website erg makkelijk! Ben je op zoek naar een goochelaar die een goochelshow voor kinderen verzorgt? Dan ben je bij ons op het juiste adres. Wij verzorgen goochelshows door heel het land!

Wij zorgen voor een onvergetelijke dag.
De shows van Goochelaar Jeffrey zitten namelijk vol met interactie en humor!

Bij ons kunt u ook terecht voor;

Goochelshow voor kinderen 

Wij hebben een professionele en interactieve goochelshow voor kinderen vanaf 4 tot 8 jaar en een show voor kinderen vanaf 8 jaar. Ons meest geboekte show is de Goochelshow Tovenaar Pinpadina. Een goochelshow met een verhaal over een oude Tovenaar.  Tijdens deze goochelshow gaat Jeffrey met hulp van de kinderen de goochelraadsels/mysteries proberen te ontrafelen, die uit de schatkist komen!. Zal dit gaan lukken???

Een show met veel interactie, humor en gezelligheid! Een show waarbij de kinderen meegaan in een nieuw ‘sprookje’. Deze show is geschikt voor grote en kleine groepen.

Workshop Goochelen

In deze workshop goochelen leert Jeffrey de kinderen leuke beginners-goochel trucjes. Tijdens de workshop goochelen wordt verteld hoe de goocheltrucs in zijn werk gaan. Na de uitleg mogen de kinderen zelf oefenen.

Met de hulp van Jeffrey, zullen ze de goocheltrucs snel onder de knie krijgen.
Ná de workshop krijgen de kinderen ALLE goocheltrucs en de bijbehorende materialen mee naar huis. En wie weet staan deze kinderen later ook voor een groot publiek. Jeffrey besteedt ook veel aandacht aan de presentatie en techniek. Dat is het Unieke van deze workshop goochelen!

Wij verzorgen goochelshows/workshops op bijvoorbeeld; kinderfeestjes, scholen, winkelcentra, evenementen en meer. Goochelaar boeken = hier gestart!
Klik hier en neem direct contact op.

Waarom Goochelaar Jeffrey boeken?

  • 10 jaar in het vak!
  • Eén van de beste kinder-goochelaars van Nederland
  • TV ervaring (o.a. De Wereld Draait Door)
  • Krijgt Coaching van Ger Copper (Oud Wereldkampioen Goochelen)
  • Niet goed, geld terug garantie! Niet tevreden = Niet betalen
  • Betaal door heel Nederland GEEN reiskosten!
  • Wereld Record houder; “MOST DICE STACKED ON A NAIL USING A DICE CUP – IN ONE MINUTE”

 

Comment Section

0 reacties op “Goochelaar boeken

Plaats een reactie