Goochelaar op een kinderfeestje inhurenGoochelaar op een kinderfeestje inhuren? Goochelaar Jeffrey verzorgt goochelshows op kinderfeestjes door het hele land.

Wij zorgen voor een onvergetelijke dag. Een dag die jou zoon/dochter niet snel meer zal vergeten. De shows van Goochelaar Jeffrey zitten namelijk vol interactie en humor!

Bij ons kunt u ook terecht voor;

Goochelshow op een kinderfeestje


Wij hebben een professionele en interactieve goochelshow voor kinderen vanaf 4 tot 8 jaar en een show voor kinderen vanaf 8 jaar. Onze meest geboekte show op kinderfeestjes is de Goochelshow Tovenaar Pinpadina. Een goochelshow met een verhaal over een oude Tovenaar.  Tijdens deze goochelshow gaat Jeffrey met hulp van de kinderen de goochelraadsels/mysteries proberen te ontrafelen, die uit de schatkist komen!. Zal dit gaan lukken???

Een show met veel interactie, humor en gezelligheid! Een show waarbij de kinderen meegaan in een nieuw 'sprookje'. Deze show is geschikt voor grote en kleine groepen.

Workshop Goochelen op een kinderfeestje


In deze workshop goochelen leert Jeffrey de kinderen leuke beginners-goochel trucjes. Tijdens de workshop goochelen wordt verteld hoe de goocheltrucs in zijn werk gaan. Na de uitleg mogen de kinderen zelf oefenen.

Met de hulp van Jeffrey, zullen ze de goocheltrucs snel onder de knie krijgen.
Ná de workshop krijgen de kinderen ALLE materialen behorend bij de goocheltrucs  mee naar huis. En wie weet staan deze kinderen later ook voor een groot publiek. Jeffrey besteedt ook veel aandacht aan presentatie en techniek. Dat is het Unieke van deze workshop goochelen!

Wij verzorgen goochelshows/workshops op bijvoorbeeld; kinderfeestjes, scholen, winkelcentra, evenementen en meer. Goochelaar voor op een kinderfeestje gezocht
= hier gevonden! Klik hier en neem direct contact op.

Reactie plaatsen