Wat kost een goochelaar inhuren?

Wat kost een goochelaarWat kost een goochelaar inhuren?
Ik ben van mening dat je deze vraag anders moet stellen aan jezelf! Wat levert het op? Als een goochelaar op jouw feest komt, wat doet dat met de gasten?

Wij verzorgen alleen maar shows voor kinderen. Dus daar richten we ons op.
Als wij een goochelshow verzorgen op het kinderfeestje van je zoon/dochter gaat hij /zij dit feestje niet snel vergeten. Door onze unieke en interactieve show met veel humor zorgen wij voor een onvergetelijke dag.

Niet alleen je eigen kind zal het kinderfeestje niet snel meer vergeten. Ook de uitgenodigde kinderen praten er nog lang over na! Daarom moet je jezelf niet de vraag stellen “Wat kost een goochelaar inhuren”, maar wat voor beleving krijg ik er voor terug! Wat levert een goochelaar op!

Uiteraard levert het voor jou geen geld op :), maar kost het geld. Maar hoeveel geld is een onvergetelijk kinderfeestje waard?

Je hebt nu alleen nog geen antwoord in euro’s…

Maar wat kost een goochelaar inhuren nu eigenlijk?

workshop goochelen

Deze vraag is niet zo makkelijk te beantwoorden. Het is namelijk erg afhankelijk van de situatie en jou eigen wensen. Een goochelaar die op een kinderfeestje komt vraagt minder dan een goochelaar die op een groot evenement komt. Dit heeft te maken met de voorbereidingen op locatie en reistijd.

En... is het goed als ik de goedkoopste goochelaar boek?

Uiteraard kan dat! Ik vergelijk het altijd met de supermarkt. Daar heb je A en B merken. Een B merk is goedkoper, maar niet vies. Alleen een A merk is veel lekkerder! Dat is met goochelaars ook. Een goedkope goochelaar is vaak een beginnende goochelaar. Deze persoon moet nog veel ervaring opdoen en kan dus daarom een lagere prijs vragen. Beginnende goochelaars weten niet altijd hoe ze met een onverwachte situatie moeten omgaan. En hebben weinig ervaring met het goochelen voor kinderen.

Een ervaren goochelaar!

Goochelaar kinderfeestje

Deze goochelaars zijn goed in wat ze doen, kunnen veel situaties aan en je kunt er met een gerust hart vanuit gaan dat je een goede en professionele goochelaar boekt die ook zijn spullen mooi op orde heeft. Vaak doen deze goochelaars veel optredens in een jaar!
Sommige ervaren goochelaars voeren al jaren lang dezelfde show uit. Hierdoor weten ze de perfecte timing en is de interactie tussen hen en de kinderen uitstekend!

Te duur?
Denk nog even na over de eerste zin: “Wat levert het op”? Bij een professionele goochelaar weet ik zeker dat je zegt; en onvergetelijke ervaring! Enuh… Een goochelaar inhuren op een feest doe je natuurlijk ook niet elk jaar. Soms moet je gewoon lekker uitpakken!

Wil jij een onvergetelijk kinderfeestje? Of een goochelaar inhuren op een evenement? Neem dan direct contact met ons op! Dan bespreken we de mogelijkheden en kosten.
Reactie plaatsen