Goochelaar Oosterhout

Goochelaar OosterhoutGoochelaar Oosterhout gezocht? Goochelaar Jeffrey verzorgt door het hele land shows voor kinderen. Dus ook ben je bij ons goed als je op zoek bent naar een goochelaar voor in Oosterhout.

Wij zorgen voor een onvergetelijke dag.
De shows van Goochelaar Jeffrey zitten namelijk vol interactie en humor!

Bij ons kunt u ook terecht voor;

Goochelshow voor kinderen in Oosterhout 


Wij hebben een professionele en interactieve goochelshow voor kinderen vanaf 4 tot 8 jaar en een show voor kinderen vanaf 8 jaar. Ons meest geboekte show in Oosterhout is de Goochelshow Tovenaar Pinpadina. Een goochelshow met een verhaal over een oude Tovenaar.  Tijdens deze goochelshow gaat Jeffrey met hulp van de kinderen de goochelraadsels/mysteries proberen te ontrafelen, die uit de schatkist komen!. Zal dit gaan lukken???

Een show met veel interactie, humor en gezelligheid! Een show waarbij de kinderen meegaan in een nieuw 'sprookje'. Deze show is geschikt voor grote en kleine groepen.

Workshop Goochelen in Oosterhout


In deze workshop goochelen leert Jeffrey de kinderen leuke beginners-goochel trucjes. Tijdens de workshop goochelen wordt verteld hoe de goocheltrucs in zijn werk gaan. Na de uitleg mogen de kinderen zelf oefenen.

Met de hulp van Jeffrey, zullen ze de goocheltrucs snel onder de knie krijgen.
Ná de workshop krijgen de kinderen ALLE goocheltrucs en de bijbehorende materialen mee naar huis. En wie weet staan deze kinderen later ook voor een groot publiek. Jeffrey besteedt ook veel aandacht aan de presentatie en techniek. Dat is het Unieke van deze workshop goochelen!

Wij verzorgen goochelshows/workshops op bijvoorbeeld; kinderfeestjes, scholen, winkelcentra, evenementen en meer. Goochelaar Oosterhout gezocht = hier gevonden! Klik hier en neem direct contact op.Waarom Goochelaar Jeffrey?

  • 10 jaar in het vak!
  • Eén van de beste kinder-goochelaars van Nederland
  • TV ervaring (o.a. De Wereld Draait Door)
  • Krijgt Coaching van Ger Copper (Oud Wereldkampioen Goochelen)
  • Niet goed, geld terug garantie! Niet tevreden = Niet betalen
  • Wereld Record houder; “MOST DICE STACKED ON A NAIL USING A DICE CUP - IN ONE MINUTE”

Reactie plaatsen