Goochelen met de dierenplaatjes van de Albert Heijn
09 juni 2015 
in Vragen

Goochelen met de dierenplaatjes van de Albert Heijn

Leer Goocheltrucs met de dierenplaatjes van  Albert Heijn

Bij Albert Heijn kan je Nu sparen voor dierenplaatjes van Freek Vonk. Je kunt deze plaatjes in een verzamelalbum plakken, maar je kunt er ook mee goochelen! De komende weken zal ik een aantal video’s plaatsen waarin ik een truc ga uitleggen. Zodat jij dit kan laten zien aan bijvoorbeeld je klasgenoten. Heel veel plezier.

Hieronder staat de eerste video al voor je klaar.

Ps. Abonneer op mijn kanaal, zodat je de volgende video niet mist!

Over de schrijver
Lukas van der Last
Door

Lukas van der Last

op 15 Jun 2015

Ja ik wil de plaatjes hebben! Groetjes Lukas

Jeffrey Wijkhuisen
Door

Jeffrey Wijkhuisen

op 20 Jul 2015

Bedankt voor je reactie Lukas, Wij maken op 31-7 de winnaar bekend.

Marie-Claire
Door

Marie-Claire

op 16 Jun 2015

Hoi Jeffrey, Gezien ik later dierenarts wil worden moet ik heel veel over dieren leren, maar aangezien ik ook goochel is dit een unieke combinatie en hoop ik de dierenplaatjes te krijgen. Tot ziens Groetjes Marie-Claire

Jeffrey Wijkhuisen
Door

Jeffrey Wijkhuisen

op 20 Jul 2015

Bedankt voor je reactie Marie-Claire, Wij maken op 31-7 de winnaar bekend.

Je Hebt Gewonnen!
Door

Je Hebt Gewonnen!

op 31 Jul 2015

Marie-Claire,Je hebt de dierenplaatjes van de Albert Heijn gewonnen. Gefeliciteerd! Stuur mij even een mailtje met je adres gegevens. Dan stuur ik ze op.info@goochelaarjeffrey.nl

Kimberly
Door

Kimberly

op 20 Jul 2015

Hallo beste mensen! Mijn vriend houd ontzettend veel van de dieren en spaart elke actie die er te sparen zijn van de dieren en doet mee met de trucjes enal hij heeft thuis veel dieren die hij verzorgt zal ze opnoemen 1. Roofvogel 2. Hamster 3. Hond 4. Vissen 5. Vogels Hij wilt het dus heel graag winnen!!! Ik gun het me vriend!!!Alvast bedankt! Groeten Kimberly

Jeffrey Wijkhuisen
Door

Jeffrey Wijkhuisen

op 20 Jul 2015

Bedankt voor je reactie Kimberly, Wij maken op 31-7 de winnaar bekend.

Reactie plaatsen