Meest gestelde vragen DEEL 1

De afgelopen week heb ik via Facebook een aantal vragen ontvangen. Onder andere stelde Glenn mij de vraag: met wie zou je nog eens willen optreden? En Brian stelde deze vraag: wat zijn je volgende doelen die je wil bereiken ?

In deze blog ga ik bovenstaande vragen beantwoorden. Laten we beginnen met de vraag van Glenn. Daar heb ik wel even over na moeten denken. Een lastige maar wel een hele goede vraag.

Met wie zou je nog eens willen optreden?
Een naam kan ik zo niet noemen, maar het lijkt mij wel erg leuk om een keer een optreden te geven voor kinderen met een aantal collega kinder-goochelaars. Een zaal vol kinderen en op het podium verschillende acts waar veel om gelachten wordt, dat wordt een dolle boel. Uiteraard zou ik dan willen starten en afsluiten met een gezamenlijk act. Een act waarbij we samen allemaal een rol hebben. Nu ik dit zo schrijf krijg ik al zin om dit te gaan organiseren. Wellicht ná 2016, eerst wil ik mij voorbereiden op het Nederlands Kampioenschap (NK) goochelen voor kinderen. Misschien dat ik daar al een aantal collega’s kan aanspreken over dit idee.

Bedankt voor je leuke vraag Glenn! Op naar de vraag van Brian.

Wat zijn je volgende doelen die je wil bereiken?
Dit is een vraag die ik al helemaal heb uitgestippeld. Niet alleen in mijn hoofd, maar ook op papier. Ik vind het erg belangrijk dat je je doelen opschrijft en ophangt op een plek waar je vaak langs loopt. Zo onthoudt je de doelen  en blijf jij jezelf motiveren om dit ook te bereiken.

De Berenprijs
Er zijn een aantal doelen die ik wil bereiken. Een doel die ik wellicht volgend jaar al kan halen is het behalen van de Berenprijs, Nederlands Kampioen Goochelen voor kinderen volgens de kinderjury. Wat is er nou beter dan dat jouw act wordt uitgeroepen als beste act, gejureerd door kinderen zelf!

10 jarig jubileum
In november 2016 zit ik 10 jaar in het vak als goochelaar. Dit gaan we natuurlijk groot vieren. Nu is dit op zich geen doel, maar je kunt het wel combineren met een doel. Al jaren droom ik van een eigen theatershow! En waar kan je de jubileum nu beter vieren dan in het theater. En dan ook nog eens in het theater in je eigen woonplaats. Volgend jaar ga ik dus een groot feest  geven in het theater in een vorm van een show. Iedereen die te show wilt zien kan over enige tijd al kaarten kopen. Hoe de show eruit komt te zien dat ga ik nog niet verklappen. Maar ik zal een tipje van de sluier oplichten, het wordt een show waarbij ik ga terugblikken op 10 jaar Goochelaar Jeffrey. Daarnaast zal er iets heel speciaals plaatvinden tijdens de show. Iets wat echt geheim blijft tot aan de show :) 

Bedankt voor je leuke vraag Brian!

Heb jij ook een leuke vraag? Stel het hieronder en ik beantwoord jouw vraag volgende week.

 

Over de schrijver
Reactie plaatsen