Schoencadeautjes kopen, bespaar tijd en geld!
10 november 2015 
in Vragen

Schoencadeautjes kopen, bespaar tijd en geld!

Intocht sinterklaas

Op zaterdag 14 november 2015 is de landelijke intocht van sinterklaas. Dit jaar is deze intocht in Meppel. Wist je dat de landelijke intocht voor het eerst in Drenthe is?

Intocht sinterklaasZoals elke jaar zal het sinterklaasjournaal rechtstreeks verslag doen van de intocht. Of dit jaar de pieten ook een speciale uiterlijk hebben is nog niet bekend. Dat is dus nog even afwachten.  Maar laten we hopen dat de intocht dit jaar ongestoord en met heel veel plezier voor de kinderen verloopt!

Het grote podium

Aan het einde van de middag neemt Sinterklaas altijd plaats op het grote podium. Sinterklaas krijgt dan tekeningen en uiteraard wordt er gezongen! Het laatste moment van die middag is het leukste want dan verteld Sinterklaas aan alle kinderen,  dat ze hun schoen mogen zetten.

Sinterklaas helpen

7dagenschoencadeatjesDit jaar kan je sinterklaas helpen. Sinds oktober is er een nieuw product op de markt; “7 Dagen Schoencadeautjes”.

Dit is een pakket vol leuke schoencadeautjes voor jongens of meisjes. Je koopt geen kleine grabbelton cadeautjes, maar echt leuk speelgoed voor in de schoen. Denk hierbij aan o.a. (3D) puzzels, graven naar de schat, stoere fietsverlichting, jongleerballen met uitleg-video en Magic Sand. Het pakket heeft een winkelwaarde van meer dan 35 euro!

Je krijgt er ook vele gratis extra’s bij:

 • Sinterklaas Doeboek (puzzels, kleurplaten en meer)
 • CD met 30 liedjes
 • Inpakpapier voor alle cadeautjes
 • Naamstickers voor op de cadeaus

Wat zijn de voordelen van dit pakket:

 • Geen inkoopstress
 • Geen keuzestress
 • Bespaart veel tijd
 • Gratis extra’s
 • Voordeliger dan alles los kopen

Bestel het pakket direct, en klik hier!

Meest gestelde vragen:

 1. Mijn zoon/dochter mag geen 7 dagen zijn/haar schoen zetten, wat nu?

Geen probleem, je zit niet vast aan 7 dagen. Je kunt ook 4 cadeautjes gebruiken voor in de schoen en de andere 3 bewaren voor pakjesavond. Of geef ze tijdens zijn/haar verjaardag of andere feestgelegenheid.

 1. Kan ik het pakket ook afhalen, zodat ik de verzendkosten hoef te betalen?

Je kan het pakket ook afhalen op afspraak in Etten-leur. Je betaald dan geen 6,50 euro aan verzendkosten.

 1. Zijn de schoencadeautjes al ingepakt?

Nee, de schoencadeautjes hebben wij nog niet ingepakt. Zo kan je zien wat jij je zoon/dochter geeft. Je kan dan ook zelf uitmaken welk cadeau als eerst geeft of bijvoorbeeld welk cadeau je pas op 5 december wilt geven .

 1. Zijn er verschillende pakketten?

Er zijn 2 soorten pakketten. Voor jongens of meisjes van 5-8 jaar. Het verschil tussen deze 2 zijn de cadeaus die specifiek voor meisjes of voor de jongens zijn, bijvoorbeeld; de jongens hebben een andere kleur fietsverlichting. En de meisjes hebben “Zelf sieraden met doosje maken”.

Wil je dit pakket bestellen en direct van alle schoencadeautjes “zorgen” af zijn? Bestel dan het pakket nu op www.7dagenschoencadeautjes.nl of klik hier…..

Over de schrijver
Reactie plaatsen