Steeds meer (leren) goochelen op TV
14 december 2014 
in Vragen

Steeds meer (leren) goochelen op TV

De afgelopen periode zijn er steeds meer goochelprogramma’s op tv te zien. Van street magic tot het leren goochelen bij de magische winkel. In street magic zie je 2 goochelaars die trucs aan kinderen laten zien. De 2 goochelaars zijn op verschillende locaties aanwezig. Sportverengingen, evenementen, scholen en zelf op de kermis.

Daarnaast heb je het programma de magische winkel. Kinderen leren goochelen van beroepsgoochelaars. Dit zijn goochelaars die hun brood verdienen met goochelen. De truc die ze de kinderen leren mogen ze daarna laten zien aan vrienden/familie of/en kennissen. Ook in de komende tijd komen er 3 nieuwe goochelprogramma’s op tv.

NPO 3 gaat het programma MINDF*CK uitzenden. Mindf*ck is een uniek goochelprogramma met een wetenschappelijke insteek. RTL 8 komt in de kerstvakantie al het met een nieuw goochelprogramma genaamd “Wonder School met Wardo Wonder!”. Kinderen mogen op tv hun trucs laten zien, en leren goochelen van Wardo. En als dat nog niet genoeg is, SBS6 komt ook met een nieuw programma: It’s a kind of Magic. Waarin mensen verrast worden door de trucs. Van streetmagic tot trucs met verborgen camera’s, van goochelen bij bekende Nederlanders thuis tot grote illusie-acts. Grappig en entertainend, deze familieshow zal de kijkers ontgoochelen en van verbazing versteld doen staan!

Kortom, de komende tijd zal goochelen weer vaak op tv te zien zijn! Wil jij zelf leren goochelen? Dat kan heel makkelijk via een Starterspakket Leren Goochelen! Leer 12 toffe trucs en krijg hulp van een professionele goochelaar. >> Klik hier voor het starterspakket. >>

[wm4optin id=1412681212]

Over de schrijver
Reactie plaatsen