Vraag 1: Treed je in heel Nederland op?
26 augustus 2014 
in Vragen

Vraag 1: Treed je in heel Nederland op?

Deze vraag heb ik verandert in  Treed je in heel Nederland op? Aangezien iedereen weer ergens anders woont en vast ook wil weten of ik in zijn/haar woonplaats ook een optreden geef.

Optredens geef ik door heel Nederland. In België heb ik ook opgetreden. Maar dit is geheel afhankelijk van wat voor soort optreden, de duur daarvan maar ook wat voor afspraken/opdrachten ik nog meer heb staan op de gevraagde dag. Zelf woon ik in Etten-leur, vlak bij Breda, niet ver van de Belgische grens. Als ik een opdracht krijg voor een goochelshow op een kinderfeestje in Groningen dan kijkt mijn management eerst in de agenda wat er nog meer voor opdrachten gepland staan. Om een voorbeeld te nemen

dat er bijvoorbeeld een vast kinderprogramma/show wordt geboekt van 1 uur, dan is alleen de reistijd al meer dan 4 uur rijden. Wanneer de opdrachtgever de extra reiskosten voor lief neemt, dan kan een opdracht worden geboekt. 

Overigens bereken ik pas reiskosten bij een rit van meer dan 75 km vanuit Etten-leur. De eerste 75 km zijn voor mijn rekening. Dit is een extra service die ik geef aan de opdrachtgevers.

Dus kort samengevat. Per opdracht is het heel verschillend, maar het anntwoord op de vraag is: JA

Heb jij ook een vraag ? Of wil jij reageren op dit bericht? Schrijf dan hieronder een reactie.

Over de schrijver
Reactie plaatsen