Vraag 3: Wat is je favoriete truc?
15 september 2014 
in Vragen

Vraag 3: Wat is je favoriete truc?

Weer z’n leuke vraag die mij vaak gesteld wordt! Mijn favoriete truc komt uit mijn kindershow Pinpadina en The Kids Fun Show. Ik teken op een tekenbord een gezicht van bijvoorbeeld een tovenaar. Een paar kinderen mogen mij meehelpen met het tekenen. Op het moment dat de tekening af is en ik even niet kijk naar het tekenbord, beginnen de ogen te bewegen. Na een tijdje ook de mond. En gaat de tekening tegen mij praten.

Dit is echt mijn favoriete truc/onderdeel van de show! Waarom? De kinderen vinden het prachtig om te zien. Een tekening die zomaar begint te praten hebben ze natuurlijk nog nooit gezien. Soms zijn de kinderen zo enthousiast dat ze van hun stoel afkomen en naar voren lopen. Deze truc heb ik ook gedaan tijdens het NK goochelen in 2013 en 2014.

Ps. Heb jij ook een leuke vraag ? Of wil jij reageren op dit bericht? Schrijf dan hieronder een reactie.

Over de schrijver
Reactie plaatsen