Kinderfeestje

Ga je binnenkort een kinderfeestje geven? En ben je deze nu aan het organiseren?

Bij het organiseren van een kinderfeestje thuis komt veel kijken. Wanneer ga je deze houden? En de meest gestelde vraag; wat gaan we met de kinderen doen? Het liefst wil je iets bedenken wat je nog nooit hebt gedaan. Iets origineels voor het kinderfeestje. Zodat de jarige het feestje nooit meer gaat vergeten. En de uitgenodigde kinderen nog weken over het feestje napraten. Komen de ideeën voor een kinderfeestje niet bij je op? Dan ga ik je helpen!

Lees deze blog verder en het kinderfeestje is gelijk vol gepland.

Goochelaar huren voor kinderfeestje

Goochelshow voor kinderenEr zijn heel veel goochelaars die shows geven op een kinderfeest. Je hebt amateurs/beginnende goochelaars en professionele goochelaars die dit doen. Het is aan jezelf welke goochelaar je inhuurt. Het inhuren van een beginnende goochelaar vraagt minder qua kosten dan een professionele goochelaar. Een beginnende goochelaar heeft alleen nog niet zo veel ervaring. Een professionele goochelaar heeft veel ervaring met verschillende soorten shows, gelegenheden en soorten kinderen. Van een professionele goochelaar kunt je  verwachten dat deze een goede show heeft met veel interactie en humor. Deze goochelaars weten ook heel goed met kinderen om te gaan.

Er zijn zelfs goochelaars die een unieke show hebben. Een show die helemaal aan een bepaald thema hangt. Of een show met een verhaallijn. Het is altijd moeilijk om goochelaars te vergelijken met elkaar. Net als een A en B merk bij producten in een supermarkt. Het belangrijkste is dat je vertrouwen hebt in een goochelaar/bedrijf en welke soort goochelaar/show je wilt boeken. En kijk altijd naar het budget wat je wilt uitgeven voor een goochelshow.

Goochelshow Tovenaar PinpadinaIk ben zelf een professionele goochelaar en heb 10 jaar ervaring met het optreden voor kinderen. Al ruim 6 jaar voer ik dezelfde show op voor kinderen van 4 tot 8 jaar. De Goochelshow Tovenaar Pinpadina. Elke jaar wordt de show verbeterd en nog professioneler. Tijdens deze show maak ik gebruik van een schatkist met speciale effecten. Deze schatkist is 1000 jaar geleden verstopt door Tovenaar Pinpadina. Hij heeft al zijn goochelraadsels verstopt in deze bijzondere kist. Het is een unieke, interactieve en humoristische show. Klik hier voor meer informatie over de Goochelshow Tovenaar Pinpadina. Ook voor de wat oudere kinderen heeft Goochelaar Jeffrey een leuke interactieve show. De Goochelshow The WOW Factor.

Het is overigens belangrijk om te weten dat goochelaars geen kinderoppas/politieagent zijn. Goochelaars zijn er om kinderen te entertainen. Daarvoor worden ze ingehuurd! Ze zijn er dus niet om op de kinderen te letten of te kalmeren.

Goochelshow voor kinderenEen goochelaar huren voor een kinderfeestje is ontzettend leuk. Kinderen vinden goochelen ontzettend leuk. Zeker een goochelaar die erg grappig is! Ik krijg al jaren van opdrachtgevers te horen dat de show ontzettend leuk was en dat de kinderen een paar dagen later nog over show praten.

Het inhuren van een goochelshow heeft ongeveer een invulling van 45-60 minuten. En is geschrikt voor aan het begin van het feest of als afsluiter!

Ballonvouwen kinderfeestje

Ballonvouwen op kinderfeestjeEen ontzettend leuke aanvulling op een goochelshow is ballonvouwen. De kinderen krijgen na afloop van de show allemaal een leuke ballonfiguur. Ballonvouwen is eigenlijk een soort dessert van de show. Bij ons kunt u ook terecht voor ballonvouwen. Het is dus mogelijk om een combinatie te huren van een goochelshow en aansluitend ballonvouwen. De invulling van ballonvouwen is afhankelijk van het aantal kinderen. Bij een kinderfeestje van 10 kinderen dan is de invulling van het ballonvouwen ongeveer 30 tot 45 minuten. Als ik ballonvouw na een show dan is dit een verlenging van de show. Ook tijdens het ballonvouwen maak ik grapjes!

Vanaf 2016 is het zelf mogelijk om bij ons een volledig ballonenshow te boeken in het thema KOK. Bob de KOK komt dan langs met zijn kookpan en maakt de leukste ballonfiguren.

Een goochelshow + ballonvouwen heeft een invulling van ongeveer 1,5 uur tot 2 uur (uitgaan van 10 kinderen).

Spelshow De Jongens tegen de Meisjes

de jongens tegen de meisjesWil je net even wat anders dan anders. Dan is deze spelshow zeker een leuke activiteit tijdens een kinderfeestje. 2 teams gaan de strijd tegen elkaar aan, wie gaat er winnen? De Jongens of de Meisjes?

In de Spelshow De Jongens tegen de Meisjes worden verschillende spellen gespeeld (uit de spelshow “Minute To Win It” en uit de Jongens tegen de Meisjes van RTL4). Daarnaast zijn er ook quiz vragen en gekke opdrachten. En in de finale het bekendste en meest gespeelde finale spel, de SPIRAAL!!

Het winnende team gaat naar huis met een officiële “De Jongens tegen de Meisjes medaille”. Het maakt niet uit hoe klein of groot de groepen zijn. Als er op het kinderfeestje bijvoorbeeld 2 meisjes komen en 10 jongens dan is deze spelshow ook gewoon te boeken. de jongens tegen de meisjesEr wordt dan gebruik gemaakt van een variatie. Het is dan THE BATTLE i.p.v. de jongens tegen de meisjes. Over variatie gesproken…. De spelshow kan binnen (bij genoeg ruimte), maar ook buiten tijdens de zomermaanden. De meeste spellen zullen dan waterspelletjes zijn!

Maak uw kinderfeestje net even anders dan anders met de nieuwe Spelshow de Jongens tegen de Meisjes!

De invulling van deze spelshow is 1,5 tot 2 uur.

Workshop Goochelen

workshop goochelenHet kan tijdens een kinderfeestje ook heel leuk zijn om een workshop te doen met de kinderen. Bijvoorbeeld een workshop goochelen of een workshop Dice Stacking. In de workshop goochelen leer je van een professionele goochelaar leuke goocheltrucs. Tijdens de workshop goochelen wordt verteld hoe de goocheltrucs in zijn werk gaan.  Ná de uitleg mogen de kinderen zelf oefenen. 

Met de hulp van de goochelaar, zullen ze de goocheltrucs snel onder de knie krijgen. Bij ons krijgen de kinderen ná de workshop ALLE goocheltrucs en de bijbehorende materialen mee naar huis. En wie weet staan deze kinderen later ook voor een groot publiek. Er wordt ook aandacht besteedt aan de presentatie en techniek.

De invulling voor een workshop goochelen is vanaf 1 uur mogelijk.

Deze workshop goochelen bij ons boeken? Klik hier een neem direct contact met ons op voor de mogelijkheden.

Een unieke workshop Dice Stacking

wereld record dice stacking closeDice stacking is door iedereen te leren, het is namelijk een behendigheid. Net zoals jongleren en circus kunsten. Als je wilt starten met zoiets als Dice Stacking dan is het altijd lastig om te beginnen. Waar begin je bijvoorbeeld, maar vooral hoe begin je?

Tijdens de workshop zal Jeffrey Wijkhuisen (Wereld Record Houder) je leren Dice stacken. Je krijgt niet alleen les, maar je krijgt ook een starters pakketje mee. Zodat je zelf met professioneel materiaal verder kunt oefenen. In deze workshop leer je: De basis, enkele variaties, oplossen van uitdagingen/problemen en gouden (oefen) tips!

Deze workshop wordt alleen aangeboden door Jeffrey Wijkhuisen Entertainment. En is geschrikt voor kinderen vanaf 8 jaar. De invulling is geheel afhankelijk van je wensen. Advies 1 tot 1,5 uur. Thuis kan je verder oefenen met het starterspakketje.

Workshop Jongleren

Heb jij wel eens een jongleur op je kinderfeestje gehad? Het is mogelijk om bij ons een jongleur te boeken. Hij gaat je dan leren jongleren en een aantal jongleer geheimen vertellen. Wist je namelijk dat heel veel mensen die willen jongleren al verkeerd beginnen.

De basis is het allerbelangrijkste! Jongleur Melvin gaat je leren. Als je goed meedoet dan kan je binnen een uur jongleren met 3 ballen.

Ná de workshop krijg je de jongleerballen mee naar huis. Dan kan je thuis verder oefenen. De invulling voor een workshop jongleren is vanaf 1 uur mogelijk.

Entertainment huren voor op een kinderfeestje

Bij ons kunt u terecht voor het inhuren van entertainment voor een kinderfeestje. Het komt voor dat mensen bij ons een heel “pakket” aan entertainment huren. Bijvoorbeeld een goochelshow met ballonvouwen en vervolgens een workshop. Of je huurt een spelshow in en gaat daarna met de kinderen film kijken. Wilt u professioneel entertainment inhuren neem dan direct contact met ons op!

Nog meer ideeën voor het kinderfeestje….
Denk bij de invulling voor een kinderfeestje ook een de volgende mogelijkheden:

  • Film kijken
  • Buitenspelen
  • Cup Cakes maken
  • Knutselen in een bepaald thema
  • Bordspelletjes spelen
  • Broodjes of pizza maken

Heeft u iets aan deze blog gehad? Laat het hieronder weten en deel dit bericht met jouw vrienden. Wilt u gebruik maken van een van onze mogelijkheden. Klik dan hier en vraag een vrijblijvende offerte aan 

Over de schrijver
Reactie plaatsen